1 din 4
1
Vista fura de la MAC
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

http://www.youtube.com/watch?v=N-2C2gb6ws8

imaginati-va, ca astea sunt in MAC OS X ... inca din 2001 ... pe cand windows, abia se lansa pe piata cu XP . :wanker:  Vista oricum o sa fie cu mult in urma ...

Ceck the videos
VIDEO 1
http://youtube.com/watch?v=DXNAG3IxzRs
VIDEO 2
http://youtube.com/watch?v=HGTX_f3Piko
VIDEO 3
http://youtube.com/watch?v=IudFZ9AchHo

RECLAMA
http://www.youtube.com/watch?v=TpnX0qr6PV4

( iar vista continua sa copieze, din toate directiile) nimic nou si inovator.

Vreau sa precizez, ca tastez dupa VISTA

(Mac User)

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
eXist - 29 Noiembrie 2006 09:02 AM

Vreau sa precizez, ca tastez dupa VISTA

Ti-ai pus Vista pe Mac? Merge OK?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

Asta pare a fi un forum cat de cat ok privind flame-urile, dar mereu apare cate un “destept” care arunca d’astea cu “vista copiaza pe mac”, “pc sucks/mac rulz” etc.
Astia care va tot dati cu parerea… aveti habar macar din ce inseamna Mac OS X sau Vista? Macar un pic dincolo de a sti sa deschideti un program si sa dati click pe “X” pentru a inchide fereastra?

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

nu cred ca doreste un flame. o poti privi si asa sau poti sa privesti si asa: informatie.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
sigxcpu - 29 Noiembrie 2006 09:57 AM

Asta pare a fi un forum cat de cat ok privind flame-urile, dar mereu apare cate un “destept” care arunca d’astea cu “vista copiaza pe mac”, “pc sucks/mac rulz” etc.
Astia care va tot dati cu parerea… aveti habar macar din ce inseamna Mac OS X sau Vista? Macar un pic dincolo de a sti sa deschideti un program si sa dati click pe “X” pentru a inchide fereastra?

pai e forum = ca sa ne dam cu parerea
daca ne dam cu parerea, atunci sigur ca nu stim nimic… grin

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

are cineva in intregine wwdc 2006? sau macar un kink de unde as putea sa ii fac download? am cautat dar am gasit doar streaming.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

il gasesti integral pe serverul lui Steji

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

????

Bro ... this is fun ... no flames here ... Acest forum, cred eu, este unul dintre cele mai inteligente forumuri din romania, si la subiect… Nu cred ca pot sa fac asa ceva aici. “flames” ... Putin amuzament nu strica nici o data. Si-n plus, am postat la General Discussions ... Daca nu-ti convine, nu posta. Buzz Off.

Da… Am Vista in Paralels. merge bine.
Parerea mea despre vista : este un XP , enhanced. aceasi structura de rahat o are, si aceleasi blocaje stupide.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Am incercat si eu Vista in Parallels, dar nu merge bine de loc. L-am si ras jos. In primul rand merge k porcu de incet, in al doi-lea rand nu are interfata Aero (in Parallels) si ar mai fi multe.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)

Ei, nu te aprinde, bre, așa… și-a dat omu’ cu părerea, părerea mea…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
STef… - 29 Noiembrie 2006 10:29 AM

il gasesti integral pe serverul lui Steji

sincer habar nu am de acel server. nici adresa nici user nici parola. cred ca am ramas undeva in urma.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.10.05

Ma bag si eu in discutie….

Testez Vista de mai bine de un an…si pot sa zic ca “bate OSX” la capitolul functionalitate si culmea (credeam ca nu o sa o zic niciodata) la capitolul look!
Nu discutam despre securitatea lui comparabila cu cea din OSX pentru ca este prematur, si chair nu are nici un rost!

Vista nu este deloc “un XP , enhanced. aceasi structura de rahat, si aceleasi blocaje stupide”! Nici macar! Este mult mai capabil ca XP-ul…singurul lui mare dezavantaj sint ceritele hardware (mai ales la capitolul video card). Aplicatiile merg super stabil, pina acum, pe toate sistemele pe care l-am testat (din pacate numai pe DELL si pe cel de acasa) driverel au fost instalate perfect, fara nici un conflict, si direct de pe web! Nu am pus nici un CD cu drivere!

Degeaba tot ziceti ca Windows Vista face si drege…Windows face ceea ce trebuie sa faca. Comparativ cu OSX (caci le folosesc pe amindoua in paralel pe sisteme diferite) rezolv mult mai repede probleme decit cu G5-ul! Cit despre capitolul “copiaza apple” personal cred ca exagereaza! Si Linux copiaza OSX si Windows, si OSX copiaza din Windows, etc, etc, etc.

Cit despre stabilitatea windows si functionalitatea lui…cel mai bine o verificati pe un hardware real…nu pe virtual.

Semnătură 

Love all operating systems…including Windows. Peace!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06
Nick - 29 Noiembrie 2006 12:29 PM

Testez Vista de mai bine de un an…si pot sa zic ca “bate OSX” la capitolul functionalitate si culmea (credeam ca nu o sa o zic niciodata) la capitolul look!

Ce vorbeşti…  Look-ul Vista e de prost gust, de la schema coloristică, până la butoanele “aquaficate” amatoriceşte. Ugh!
Păcat că prost-gustu’ cam prinde…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

Maine il instalez si pe PC. oricum am la el doar 30zile, just for fun.
capitolul look!  ? Vista… mai bun decat MAC ? ... LOL asta’i chiar tare ... Am vazut eu animatiile din Vista, nimic de capul lor ... Nu ai cum sa compari Sidebar cu Widget ... trebuie sa fi chiar nebun sa faci asta. ... In primul rand, Sidebar este o unelta foarte instabila, si slab la interfata si la functionalitate… iar cu noul Leopard, ...ii da fum de la distanta. Sa nu mai vorbin de VirtueDesktops ... Spuneai tuh, de placa video, and stuff… XGL face treaba jmechera, de toata frumusetea… incomparabil cu nimic existent. eeeh… Dar ce spunem noi aici… aberam.

cheers

bogdan77 - 29 Noiembrie 2006 12:40 PM
Nick - 29 Noiembrie 2006 12:29 PM

Ce vorbeşti…  Look-ul Vista e de prost gust, de la schema coloristică, până la butoanele “aquaficate” amatoriceşte. Ugh!

i second that

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.10.05
bogdan77 - 29 Noiembrie 2006 12:40 PM

Degeaba…OSX e mai slab la acest capitol…griul metalizat nu se mai poarta de multa vreme…si nu imi spune de maretele valuri din Dashdoard sau de efectele minimalizare sau invers…sint fumate!

Interfata Aqua e frumoasa si atragatoare prin simplitate! Un user de mac mai proaspat ... aruncati o privire pe macOS < X si lucrati! O sa vedeti ca nu e la fel! Pe mine ce m-a impresionat de la 10.1 a fost dock-ul de care sint indragostit! restul…nimic deosebit pina la 10.4 cind a aparut si dashd.

Exists…lucreaza pe un OS9 si acolo o sa vezi ceea ce inseamna viteza si stabilitatea macOS! Acelea au fost adevarate SO de la apple…OSX nu este deloc stabil! Imi plac foarte mult topicurile cind se plinge cite cineva ca i-a crapat OSX…
Nu stiu care este experienta ta dar cred ca lucrezi intens cu macOS!

Semnătură 

Love all operating systems…including Windows. Peace!

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

fiecare cu ce-i place… de ce trebuie sa intelegem si parerile altora?

1 din 4
1