Cateva intrebari legate de iPad 1
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Suceava
Macuser din: 24.01.11

Daca imi cumpar de la Orange un micro sim si il voi introduce intr-un iPad 1 (3G bineinteles) voi putea apela catre cineva sau sa primesc apeluri, adica sa il folosesc ca telefon?
As mai avea o nedumerire la acest iPad 1(de data asta la cel non 3G, adica Wi-Fi), am inteles ca acesta nu are GPS incorporat, este adevarat?
Voi ce imi recomandati, un iPad 1 Wi-Fi sau un iPad 1 3G? De iPad 2 nu prea ma tin buzunarele… Imi cer scuze daca s-au mai repetat aceste intrebari. Multumesc anticipat!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu.
Da.
La ce-l vei folosi?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Pai, eu as dori sa-l folosesc pt. a urca/testa aplicatii create de mine cu xCode, asta ar fi in primul rand, apoi pt browsing, in rest jocurile si celelalte nu prea ma intereseaza.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

Tot tu stii daca ai nevoie de 3G, sau iti ajunge WiFi.
iPad-urile fara GPS sunt capabile de localizare, destul de precisa; evident, nu se compara cu GPS “adevarat”.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

daca ai iphone pe orange vezi ca ai tethering gratuit, dai share la internet direct din telefon. parca si pe vodafone e tot gratuit.  de cosmote nu stiu.
asa nu mai dai bani pe un serviciu pe care o sa-l folosesti din an in paste (pt ca in rest e wifi peste tot).

cat despre gps, am inteles ca daca esti pe tethering cu un iphone ii poate folosi gps-ul. nu am testat-o, ce-i drept.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
altero - 19 Decembrie 2011 04:35 PM

Tot tu stii daca ai nevoie de 3G, sau iti ajunge WiFi.
iPad-urile fara GPS sunt capabile de localizare, destul de precisa; evident, nu se compara cu GPS “adevarat”.

Deci totusi daca am un iPad Wi-Fi acesta este capabil de localizare? Adica imi arata unde ma aflu?
Eu stiu de la un iPhone 3Gs pe care l-am avut, ca, in momentul in care eram conectat la Wi-Fi (fara 3G activ), imi arata unde sunt situat (cu ajutorul unei aplicatii). Acum nu stiu daca avea GPS incorporat sau nu.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
zup - 19 Decembrie 2011 04:50 PM

daca esti pe tethering cu un iphone ii poate folosi gps-ul.

Oarecum: iPhone trimite coordonatele GPS catre iPad, dar doar o data pe minut. Deci, inutil pentru navigatie.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

De la 3G in sus, iPhone are AGPS (assisted, adica imbunatatit).
Da, iPad fara GPS e capabil de localizare, se ia dupa semnalele GSM si statiile WiFi care s-au inregistrat intr-o baza de date. Precizia localizarii depinde de o gramada de factori.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
zup - 19 Decembrie 2011 04:50 PM

daca ai iphone pe orange vezi ca ai tethering gratuit, dai share la internet direct din telefon. parca si pe vodafone e tot gratuit.  de cosmote nu stiu.
asa nu mai dai bani pe un serviciu pe care o sa-l folosesti din an in paste (pt ca in rest e wifi peste tot).

cat despre gps, am inteles ca daca esti pe tethering cu un iphone ii poate folosi gps-ul. nu am testat-o, ce-i drept.

Mie mai mult imi era de GPS, nu de 3G, pt ca vorba ta, Wi-Fi gasesti aproapte oriunde. Nu sunt genul de om care sa navigheze in lung si-n lat pe internet. Oricum GPS-ul este o optiune destul de importanta, cel putin pt mine, si asta probabil ma va determina sa trec pe un iPad 3G. As fi vrut sa scot mai putini bani din buzunar dar daca necesitatea impune acest lucru…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

Multumesc pt raspunsuri si pt promptitudine!