am nevoie de cateva sfaturi pt utilizarea unui ipad
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.01.10

Salutare,

Fara sa ma documentez prea mult, mi am luat un ipad 1 3g crezand ca mi va fi f util pt 2 lucruri :

1. sa vizualizez tutoriale video ( ex: am tutoriale tutoriale video lynda -> un tutorial are 15 capitole iar un capitol are in medie 4-5-6 filmulete video .mov ), acestea fiind grupate in foldere.

2. sa parcurg diferite cursuri ( ex. curs eurocor engleza -> lectia 1 : formata din fisier pdf + fisier audio .mp3 ),

am crezut ca voi putea da copy / paste la fisere in ipad dar se pare ca nu e asa, acum deja mi se pare imposibil sa fac ceea ce vreau.

va rog daca puteti sa mi dati cateva sugestii, multi cunoscand deja aplicatiile pt ipad, cum as putea sa fac acest lucru intr un mod mai usor.

multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.11.08

nu poti, renunta la ipad si ia o tableta android. vei putea sa deschizi orice fisier doresti fara sa ai nevoie de vreun program pe pc/mac cum ar fi Itunes. doar drag&drop;.

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.05.07

vezi aici:
http://www.wired.com/gadgetlab/2010/07/how-to-watch-any-video-on-ipad-no-conversion-required/

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

1) Sunt multe playere video în App Store care pot vedea .mov-uri & co - le copiezi prin iTunes
2) Pui mp3-urile în iTunes și PDF-urile în iBooks.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

am luat wonders, trial, pt a transfera fisiere pt ca .mov ul meu nu era compatibil pe ipad si nu mergea direct din iTunes, s au convertat si transferat automat cu acest program.

fisierele .mp3 le am pus cu itunes, dar nu le gasesc la Music….

.pdf urile le am pus direct prin iTunes la Books dar nu le gasesc in iBooks, acum o sa le pun pe dropbox si o sa incerc sa le iau de acolo, sper sa reusesc smile

Va multumesc pt sfaturi.

Dezavantaje : toate filmuletele .mov s au pus in playerul video, sunt vreo 70 de filmulete cu denumiri 124214_4214_41.. din pacate nu le pot grupa sau nu stiu eu cum :( tableta avea niste seriale cumparate pe ea, erau grupate foarte frumos )

P.S. sper sa reusesc sa rezolv si cu .mp3 si cu .pdf si sa le pot rula pe ambele in acelasi timp smile pt ca trebuie sa ascult ce parcurg pe pdf smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.04.08

mp3-urile le-ai sincronizat cu itunes? vezi ce setari ai, poate nu l-ai pus sa le urce.
cu dropbox pun si eu pdf-urile in ibooks, mi se pare mai simplu decat cu itunes. dupa ce le deschizi in dropbox o sa ai un buton care-ti permite sa le deschizi si cu ibooks (poti sa le vezi direct in dropbox, oricum).

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

am rezolvat si cu .mp3 si cu fisierele pdf.

Daca ma poate ajuta cineva cum pot organiza filmulete video, pt ca daca o sa mai pun .mov uri de la alt gen de tutoriale pur si simplu stau amestecate si la gramada ( 100 de filmulete cu denumiri ciudate chiar e destul de aiurea )

Sincere multumiri.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.04.08

daca nu gasesti nimic mai bun (playlisty-uri? oare exista asa ceva pt filme?), vezi ca le poti tine in dropbox :D
daca le aplici steluta, dropbox ti le descarca pe ipad si le tine acolo. nu stiu daca exista vreo limita de spatiu, fa un test. ai grija sa ai o versiune actualizata de sistem de operare pt ca pana nu de mult daca ramanea mai putin spatiu disponibil, se apuca ios-ul sa curete toate fisierele descarcate/facute de aplicatii.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

‹‹ Cateva intrebari legate de iPad 1      iMAME ››