iChat “macuserro”  Mit or Reallity?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 26.11.06

Buna fratilor .  La un moment dat pe site se amintea ceva de genul daca vreti sa discutati si REAL TIME intrati pe chat room-ul   numit macuserro ca si acolo puteti comunica intre voi utilizatorii .  Or eu sunt mereu acolo si chatul este EMPTY!!!!  mereu.  Ce se intimpla va intreb??  Oare o fi existind vreun alt chat room de care nu stiu eu sau care-i treaba ca nu reusesc sa contactez chiar pe nimenea in aceasta maniera.
  Celor care stiu ceva dati si voi un QUICK REPPLY!!!!  Mersi mult si See you soon.

PS Mi-ar place zau sa putem colabora mai strins si sa inchegam intradevar comunitatea mac care deocamdata este cam firava.  Oricum inceputul este promitator si tin pe aceasta cale sa-l felicit pe cel caruia ii apartine ideea si site-ul acesta.
  Este o idee faina.  Multumesc!!  smile

Semnătură 

Un mar pe zi te scapa de…virusi!... tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Pai este…insa nu e mereu lumea pe acolo; cred ca nu s-a format un obicei. Ar trebui ca e buna ideea.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ei, nu esti mereu acolo….
mai ma uit si eu din cind in cind… grin

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Pai e mult mai quick nu??  Si se pot rezolva probleme ardente (stringente)  la moment si la obiect nu??  Tare mi-ar place zau sa pot adresa intrebari in direct sau de ce nu sa dau chiar sfaturi cind este necesar si sa impartasesc si altora din experianta mea (ma rog,  atit cit am )  smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Meru nu!!!  Allways!!!!  smile)  Am glumit fireste.  Dar de obicei intru seara dupa ce termin cu studiile sau dimineata cind am liber dar nu vad chiar pe nimenea ! smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

mda - dar lumea s-a obisnuit cu instant mess, fie el yahoo ori adium / e acolo, in profilul userului wink

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Am priceput asta insa ci iChatul ar fi mult mai misto deoarece ar putea exista adevarate teleconferinte live cu web sau macar cu sunet nu??  Ceea ce pe adium si yahoo nu se poate dupa cum bine stiti.  Calitatea la audio pe iCaht este in general foarte buna.  Binein teles ca depinde si de latimea de banda la net a fiecaruia.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

hmmzz.. sau se da lumea smechera ca are mac cand de fapt wink)

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Tot ce se poate ...smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
ovi_4 - 29 Noiembrie 2006 04:23 PM

Am priceput asta insa ci iChatul ar fi mult mai misto deoarece ar putea exista adevarate teleconferinte live cu web sau macar cu sunet nu??  Ceea ce pe adium si yahoo nu se poate dupa cum bine stiti.  Calitatea la audio pe iCaht este in general foarte buna.  Binein teles ca depinde si de latimea de banda la net a fiecaruia.

dar poate ca un asemenea program pe care sa-l tii deschis mereu pe masina, nu te avantajeaza mereu, nu?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Plus ca enormul avantaj al forumului este ca pot vedea si altii solutiile, sfaturile etc.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

i’m in!!! but…...

Is everybody in?
Is everybody in?
Is everybody in?
The ceremony is about to begin.
Wake Up!
You can’t remember where it was
Had this dream stopped?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator

pai ai chemat pe cineva, sa vina pe chat? vrei sa vorbesti cu cineva ceva anume?
sau doar asa, de control… grin

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

De control cred… smile