cica merge buretzel in excursie la viena in 15 decembrie , si in 10 noiembrie i-a expirat pasaportul . ce rahat , ca imi fac altu ca din ianuarie 2007 putem mere cu cartea de identitate in unele tari…rahat. .. :|
cica merge buretzel in excursie la viena in 15 decembrie , si in 10 noiembrie i-a expirat pasaportul . ce rahat , ca imi fac altu ca din ianuarie 2007 putem mere cu cartea de identitate in unele tari…rahat. .. :|
la profile-ul lui buretel scrie: Birthday March 27, 1992 ..... lasa-l si pe el sa traiasca. eu sunt incantat ca a postat la “discutii generale” unde nu toate threadurile au legatura cu macuser.ro si nu aiurea….
iar threadul lui are atata legatura cu macuser.ro cat a avut threadul celui care dorea sa-si cumpere masina sau cu soundtrack-ul din reclama K@ndia ori cu ascultatul nustiucarui album Beatles
buretel, eu nu am pasaport! poate-mi scot la anul. vezi ca pe 22-23 ajung in Oradea si poate te las sa te dai pe marul meu poate ne gasim pe la Cafe Venezia ca au si prajituri pt copii! :D
legatura e , putem mere in alte tari mai repede sa cumparam macuri si produse apple
hehehehehe!!!! ce tare!!! bravo buretel!! ai un ecler si un pepsi de la mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cand te faci mare si dai la facultate, sa te duci in buc si sa-l scoti din cand in cand, la un ceai (de tei?!), pe nenea Cattus .....
legatura e , putem mere in alte tari mai repede sa cumparam macuri si produse apple
hehehehehe!!!! ce tare!!! bravo buretel!! ai un ecler si un pepsi de la mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cand te faci mare si dai la facultate, sa te duci in buc si sa-l scoti din cand in cand, la un ceai (de tei?!), pe nenea Cattus .....
Prefer, cît oi apuca, o cafea bună, tare… și ceaiul e bun, iarna în varianta grog.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
atenție spongy..
o să mai dureze ceva pînă cînd vom putea ieși doar cu buletinu’ (ca-n reclamă...)
pt moment plasticele alea nu au suficiente elemente de securitate, ceea ce ar face ca reprezentanți “de vază” ai nației să ajungă acolo unde UE nu prea vrea…
(lebede/bancomate/etc… iu nău uat ai min….)
în plus, poate-oi vrea să pleci și prin alte părți care-s în Ioropa da’ nu în UE așa că fă-ți pașaportu’ că nu strică... (mai știi, poate dă D-zeu să ai noroc de vreo vizită pă la Steve…. )
noah , nici n-am stiut ... oricum : OFF TOPIC :( explicati-mi si mie cum ii cu uaiarlessu asta ca nu inteleg ... merge numa pe laptopurile , desktopurile cu bluetooth ? sau ..)