cica UE
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06

cica merge buretzel in excursie la viena in 15 decembrie , si in 10 noiembrie i-a expirat pasaportul . ce rahat , ca imi fac altu ca din ianuarie 2007 putem mere cu cartea de identitate in unele tari…rahat. .. :|

Semnătură 

ipod nano video 8gb silver

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
buretzel - 29 Noiembrie 2006 07:41 PM

cica merge buretzel in excursie la viena in 15 decembrie , si in 10 noiembrie i-a expirat pasaportul . ce rahat , ca imi fac altu ca din ianuarie 2007 putem mere cu cartea de identitate in unele tari…rahat. .. :|

Care e legătura cu macuser.ro?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

legatura e , putem mere in alte tari mai repede sa cumparam macuri smile si produse apple smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

la profile-ul lui buretel scrie: Birthday March 27, 1992 ..... lasa-l si pe el sa traiasca. eu sunt incantat ca a postat la “discutii generale”  unde nu toate threadurile au legatura cu macuser.ro si nu aiurea….
iar threadul lui are atata legatura cu macuser.ro cat a avut threadul celui care dorea sa-si cumpere masina sau cu soundtrack-ul din reclama K@ndia ori cu ascultatul nustiucarui album Beatles

buretel, eu nu am pasaport! poate-mi scot la anul. vezi ca pe 22-23 ajung in Oradea si poate te las sa te dai pe marul meu wink poate ne gasim pe la Cafe Venezia ca au si prajituri pt copii! :D

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
buretzel - 29 Noiembrie 2006 09:10 PM

legatura e , putem mere in alte tari mai repede sa cumparam macuri smile si produse apple smile

hehehehehe!!!!  ce tare!!! bravo buretel!! ai un ecler si un pepsi de la mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cand te faci mare si dai la facultate, sa te duci in buc si sa-l scoti din cand in cand, la un ceai (de tei?!), pe nenea Cattus .....

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 29 Noiembrie 2006 09:21 PM
buretzel - 29 Noiembrie 2006 09:10 PM

hehehehehe!!!!  ce tare!!! bravo buretel!! ai un ecler si un pepsi de la mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cand te faci mare si dai la facultate, sa te duci in buc si sa-l scoti din cand in cand, la un ceai (de tei?!), pe nenea Cattus .....

Prefer, cît oi apuca, o cafea bună, tare… și ceaiul e bun, iarna în varianta grog.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

atenție spongy..  wink
o să mai dureze ceva pînă cînd vom putea ieși doar cu buletinu’ (ca-n reclamă...)
pt moment plasticele alea nu au suficiente elemente de securitate, ceea ce ar face ca reprezentanți “de vază” ai nației să ajungă acolo unde UE nu prea vrea…
(lebede/bancomate/etc… iu nău uat ai min….)
în plus, poate-oi vrea să pleci și prin alte părți care-s în Ioropa da’ nu în UE așa că fă-ți pașaportu’ că nu strică... (mai știi, poate dă D-zeu să ai noroc de vreo vizită pă la Steve…. cool smile )

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

uite ceva in ton cu discutia:
http://www.curatmurdar.ro/murdar/who-me-never.html

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

tare…dau si eu un ceai de fructe la venezia..stii ca iti poti conecta laptopu la net in venezia ?? are cabluri sa te conectezi…ii tare cafeneaua smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

n-are ma nici un cablu…e uairles….
adica deschizi marul si esti conectat la net fara sa faci tu nimica. am fost io in vara asta….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

noah , nici n-am stiut smile ... oricum : OFF TOPIC :( explicati-mi si mie cum ii cu uaiarlessu asta ca nu inteleg ... merge numa pe laptopurile , desktopurile cu bluetooth ? sau ..)

Semnătură 

‹‹ CEO of the year      Prototipuri Apple ››