Ia luati si voi ceva de pe FTP-ul nost’ ca mi-a cazut de cateva zile download-ul. A scazut de la 60 - 70 kbps la 15 - 20 kbps (pt. acelasi torent). Si ma gandesc sa nu fie de la PureFTPd. A! si postati vitezele cu care descarcati ca sa-mi fac si eu o idee. Multam fain!
ca de obicei, desi am ceva banda disponibila (foto1) nu reusesc sa transfer cu o viteza acceptabila (foto 2 si 3)
probabil sunteti in aceeasi retea sau in retele ce au peering…..si tranferul devine metropolitan, intranet…sau cum vreti voi sa-i spuneti…
Mda… inseamna ca-i o coincidenta. Luam si eu de pe un FTP o macheta (de unde luam cu 200 - 300 kbps de obicei) si-acu’ n-a sarit de 9 kbps. Coroborat cu down-u la torente, mi-am imaginat ca-i vreo problema la mine. Da am facut un traceroute pe serverul de FTP de unde luam si mi-a dat peste 800 ms timp de raspuns de la serverul lor.
)
ce-i drept, albastrul consolei mele e singurul albastru pe care-l suport in materie de calculatoare…..ma linisteste chiar….
ba steji, astia de la intrabit.ro traiesc? nu-i deranjezi cu o intrebare, ceva?!
ca de obicei, desi am ceva banda disponibila (foto1) nu reusesc sa transfer cu o viteza acceptabila (foto 2 si 3)
probabil sunteti in aceeasi retea sau in retele ce au peering…..si tranferul devine metropolitan, intranet…sau cum vreti voi sa-i spuneti…
yeah…right! probabil ca iasul are metropolitan cu bucurestiul….
++ ca mie midnight commander imi facea si mie probleme pe linux la transfer pe ftp….
haaai ma dacule, esti rautacios…..de ce zici asa?!!? nu am win….sunt la servici doar….si noua aici nu ne place win….
io aj vrea mace dar nu ne lasa sefii…..
si uite ce desktop dragutz am!!!!
yeah…right! probabil ca iasul are metropolitan cu bucurestiul….
retea redese din iasi are peering cu cateva retele mari din buc. de genul ines, de exemplu.
ai vrut sa spui altceva? poate am inteles eu gresit….
steji, daca ai probleme cu ftp-ul sau daca se doreste, va pot pune la dispozitie un server in buc care are banda suficienta si merge bine la down/up si in conexiuni externe. adica fishbone din IUESANDEI va putea sa traga sau sa uploadeze f bine