Intrebare unlock IOS 4.3.5 baseband 05.16.02
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 19.08.08

Salutare, am un 3Gs blocat pe Orange, jailbreaked. Acum am pe el ce scrie mai sus, ios 4.3.5 cu baseband 05.16.02 Avand cartela Orange nu m-a deranjat problema unlockului. Doar ca…intre timp a survenit o alta problema. Momentan locuiesc in strainatate si aveam roaming permanent pana astazi cand cartela Orange a sucombat din senin. Doresc sa ii pun o cartela din Belgia dar pentru asta trebuie sa ii fac unlock si ma intrebam daca stiti vreo metoda nu foarte complicata. Mentionez deasemenea ca nu am acces la wireless de pe telefon unde locuiesc.
Multumesc!

Semnătură 

Macbook Pro 13.3” Early 2015 Retina
Macbook Air 13.3” mid 2012
iPhones Blackberry Z30

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Se poate dar ai sa pierzi gps-ul si garantia.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.09.11
Mircea Mihai - 29 Decembrie 2011 10:17 PM

Se poate dar ai sa pierzi gps-ul si garantia.

Pai si are nevoie de wireless ca sa downloadeze din cydia ultrasnow , eu asa stiu , nu ?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Nu neaparat… Se pot downloada de pe net pachetele .deb si pune cu un iphone browser in folderul autoinstall al cydia.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Se poate debloca oficial cu 120 - 130€. Trebuie comunicat IMEI-ul si transferati banii.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Nu recomand “decodare oficiala” de la persoane fizice. Eu mi-am luat teapa odata… Am platit si dupa 2-3 saptamani tot blocat a ramas. Cand am sunat la tipul respectiv a zis ca “decodarea este refuzata de server”. Recomand sa faci decodare de la orange daca zici ca e luat de la ei. E mult mai ieftin si mergi la sigur.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 19.08.08

Cred ca nu ati citit corect problema mea…nu pot sa-l decodez oficial nefiind in tara, daca as putea veni in tara nu mi-ar mai trebui decodare caci as schimba frumos cartela defecta la Orange. Mie imi trebuie o solutie ca sa pun acum alta cartela in el. Cu pus aplicatii fara wireless ma descurc, am mai facut asta cu iPhone Browser.

Semnătură 

Macbook Pro 13.3” Early 2015 Retina
Macbook Air 13.3” mid 2012
iPhones Blackberry Z30

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Eu am înțeles perfect problema ta. Deblocarea oficială nu presupune prezența fizică a telefonului într-un loc anume. Telefonul poate fi prezent și într-un buncăr anti-atomic din Antarctica. Deblocarea oficială se realizează prin introducerea IMEI-ului acelui telefon în lista telefoanelor deblocate din serverul Apple. E ca și cu accesul pe unele rețele de calculatoare în funcție de adresa MAC a plăcii de rețea.
Pentru alte detalii îți stau la dispoziție pe privat.