conectare 6280 -  mac pe cablu USB, si sa am transfer de date prin 3G
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.11.06

Salut,

Trebuie ca pe un Mac sa am acces la internet printr-un tel. Nokia 6280, folosing un cablu usb si tehnologia 3g de la orange.
Am mare nevoie de ajutor (nu am mai folosit MAC niciodata)...nu trebuie sa-mi spune-ti mura in gura ...in mare.
Multumesc anticipat!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

te ajuta asta sau asta?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Sal Veternanule,
M-a ajutat ca stiu cum sa instalez scriptu, dar mai ramane problema ca vreau sa mearga pe conexiunea usb, daca poti sa ma ajuti…ms.
Ura!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

pai acum ar trebui, din sistem preferences / network / network port configuration sa setezi scriptul de modem si sa vezi daca merge

poate te mai ajuta asta, desi e de la concurenta

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Salut din nou,
M-am lamurit, singura problema ramane instalarea pe usb, sefu nu vrea sa foloseasca bluetooth-ul! Driver pentru asta nu am gasit (usb-6280), decat ceva care sigur nu o sa mearga…:(
Ai incercat vreodata sa usb pentru conectare? am mai gasit pe forum pe aici, o aplicatie…2lunch…dar e pe bani…

Oricum, multumesc mult pentru informati!
ps: poate cei de la orange mai invata cate ceva de la voi, ca aia raspund la mesaje dupa ...zile…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

pai daca ai cablu de date, nu-ti trebuie altceva //  macul nu prea cere drivere, e plug&play;

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Mersi mult pt tot.
M-am agiat asa pentru ca nu am la dispozitie decat 10 minute sa instalez toata treaba asta… si nu am pus mana in viata mea pe un Mac… si intelegi…
Mersi mult ca ti-ai pierdut timpu cu mine!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
georgetintea - 30 Noiembrie 2006 05:09 PM

Mersi mult pt tot.
M-am agiat asa pentru ca nu am la dispozitie decat 10 minute sa instalez toata treaba asta… si nu am pus mana in viata mea pe un Mac… si intelegi…
Mersi mult ca ti-ai pierdut timpu cu mine!

Să trăiești bine! Tot un dac te-a ajutat!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

‹‹ wlan macbook      macbook crash ››