Am cautat lucruri legate de problema mea dar nu am gasit nimic.
Mi s-a cam stricat HDD-ul intern pe care tin muzica si am mutat ce am putut pe unul extern. Problema e urmatarea: am pierdut ceva vreme sa creez toate playlisturile in iTunes si nu as vrea sa o iau de la capat acum ca s-a schimbat locul in care e tinut folderul de muzica. Exista vreo posibilitate sa “ii spun” iTunes-ului ca trebuie sa pastreze toate caile intacte doar ca in loc de Volumes/Muzica/etc sa stie ca e HDD Extern/Muzica/etc?
Ia uită-te în preferințele iTunes-ului și schimbă directorul de la Advanced. Și eu țin muzica pe hdd extern ca și tine dar mai am o copie de siguranță pe alt hard extern. Important e să se fi păstrat structura de directoare ca pe hdd intern.
Foloseste terminalul ca sa obtii calea corecta si e mai usor. Cand scrii calea foloseste tab dupa fiecare scurta tastare a folder-ului si iti va autocompleta calea.
Ca raspuns se foloseste \ pentru folder cu spatii, gen (/iTunes/iTunes Music = /iTunes/iTunes\ Music)
Foloseste terminalul ca sa obtii calea corecta si e mai usor. Cand scrii calea foloseste tab dupa fiecare scurta tastare a folder-ului si iti va autocompleta calea.
Scuze pentru intarziere… abia acum m-am intors. Sunt la birou acum, o sa incerc deseara sa vad cum merg solutiile pe care mi le-ati propus. Avand in vedere ca nu am prea mult experienta in lumea Apple cred ca o sa sar peste faza cu Terminal desi sunt convins ca e cea mai buna. Ma gandeam ca e vreo optiune pe undeva sa se faca rapid toata treaba asta. Aia cu media folder nu e ce voiam eu. Am observat ca pastreaza calea catre fisierele vechi.
Cred ca pana la urma o sa pierd o ora sa refac playlisturile.
tocmai am făcut acest lucru, copiind tot folderul de muzică pe alt hard, și dând calea nouă către el din iTunes preferences / advanced, la iTunes media folder locations
a durat 1 minut pentru aproape 14.000 de melodii…