macbook crash
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 12.10.05

mi-am pus router WRT54G, cand incerc sa configurez macbookul pe airport imi apare ca trebuie sa restartez computerul :(
Precizez ca mac miniul si un alt computer pe windows shareuiesc deja netul prin routerul asta. Care sa fie buba? Ca eu mai mult pentru macbook mi-am luat WLan:(

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Deci intri în System Preferences, Network, click pe Airport şi apoi… crash?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

nu, de cele mai multe ori, chiar la inceput, cand se incarca sistemul de operare. De vreo 2-3 ori a mers ceva mai mult, o data system preferences, am vrut sa pun manual numele ruterului si crash boom bang, apoi numai m-am dus la bara de sus si cand sa apasa iconul de airport, din nou fereastra ca trebuie sa restartez.

Am incercat acum din nou si abia ce s-a incarcat OSX si gata. Macar a apucat sa-mi spuna:” The computer was restarted after MAC OSX quit unexpectedly” E a 3-a oara cand imi apare asa.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Poate ca airportul nu este introdus bine in slot!
Cred ca tot o sa trebuiasca sa ajungi la service cu el. Accesul la airport necesita desfacerea laptopului.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Confirm ce spune amenono: si eu am avut gramezi de panicuri de la cardul AirPort care iesise putin din slot. La mine insa am acces la el dupa ce scot bateria.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Merge acum…sper sa si tina. Am scos din priza routerul, i-am facut setarile (IP, DNS, Gateway, bla bla), am dezactivat airpotul, apoi l-am conectat cu cablu la router, nu inainte de a-i da sa repare permisiunile. Am facut toate updateurile, o gramada, avand in vedere ca nu luase contact cu netul de vreo 4 luni smile Restartat frumos, scos cablul si activat din nou airportul. De atunci sunt cu el pe net si nu s-a oprit. Dar nici n-am incercat sa-l mai restartez, oricum intra el in sleep. Cred ca buba a fost ca nu aveam inca setata configuratia, inainte de a activa airportul sau ceva ce l-a indreptat updateul.
Nu ma incanta deloc ideea sa-l duc deja la service.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
alina - 01 Decembrie 2006 03:49 PM

Merge acum…sper sa si tina. Am scos din priza routerul, i-am facut setarile (IP, DNS, Gateway, bla bla), am dezactivat airpotul, apoi l-am conectat cu cablu la router, nu inainte de a-i da sa repare permisiunile. Am facut toate updateurile, o gramada, avand in vedere ca nu luase contact cu netul de vreo 4 luni smile Restartat frumos, scos cablul si activat din nou airportul. De atunci sunt cu el pe net si nu s-a oprit. Dar nici n-am incercat sa-l mai restartez, oricum intra el in sleep. Cred ca buba a fost ca nu aveam inca setata configuratia, inainte de a activa airportul sau ceva ce l-a indreptat updateul.
Nu ma incanta deloc ideea sa-l duc deja la service.

Acel crash repetat oricum nu era în regulă... Posibil să-i fi lipsit un update, deoarece update-urile de la 10.4. la 10.4.8 aduc, într-adevăr, îmbunătățiri și pt unele/alte airport-uri non-apple.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…