Prea multe detalii tehnice nu stiu sa va zic.
Incepand de astazi ruleaza pe el materiale video produse de TV City Bucuresti, Red Bull sau Samsung.
Ieri la lansare s-a transmis Live evenimentul de la Sun Plaza, daca intrati prin mall merita sa urcati in food court, arata impresionant.
CPU Quad-core 900Mhz, arhitectură mai rapidă, instrucțiuni NEON (AltiVec-ul de la ARM), cache mai mare și RAM de 2 ori mai mare și mai rapid.
F*CK Microsoft. De aia dau pe gratis - ca să nu mai ruleze laboratoarele școlare Linux pe RaspberryPi și să învețe copii programare ci Windows pe RaspberryPi și să învețe Word și Excel. Dacă nu îi îndoctrinezi de mici, nu îi ai de clienți când o să crească mari.
F*CK Microsoft. De aia dau pe gratis - ca să nu mai ruleze laboratoarele școlare Linux pe RaspberryPi și să învețe copii programare ci Windows pe RaspberryPi și să învețe Word și Excel. Dacă nu îi îndoctrinezi de mici, nu îi ai de clienți când o să crească mari.
Mai degrabă să-i îndoctrineze de mici cu Visual Studio în loc de [inserați aici limbajul/mediul de dezvoltare/distribuția open source preferată].
E vorba de capturat viitori dezvoltatori, nu utilizatori. Ăia știu ei singuri să ceară Corel și AutoCAD când au de colorat o pătrățică într-un desen sau de pus o bulină pe o hartă.
“What we’re talking about here is Windows 10 for IoT [Internet of Things]”
“We’re not necessarily talking about PowerPoint or the Windows desktop.”
“Visual Studio is the other big thing.” “Having Visual Studio as the development platform for appliance-like use of Raspberry Pi is really cool.”
“It’s a maker pro kind of thing,” says Upton.
Cum mama zmeilor poate fi comandat Romani? Nu de alta, dar nu e pe lista ţărilor unde trimit.
Mă inflamasem să-l iau şi m-a bosumflat discriminaţiunea.
Are cineva de dat un Raspberry Pi 2 cu periferice config PC la schimb pentru un PowerPC? In functie de config-ul ofertat ofer PowerBook G3/G4 sau PowerMagG4/G5 in deiferite configuratii.