1) Alimentator de 5V de minim 700mA (cel mai bine 1A) cu mufa micro-USB (nu mini-USB)
2) Card SD de 2 sau 4 Gb, Clasa 2, 4 sau 6 - cele ultra-rapide, clasa 10, au probleme deocamdata.
3) Cablu HDMI (sau composite)
4) Tastatura & mouse USB
Cică luni îmi ajunge și mie în Iași. Conform trackingului UPS, din Leeds până la Otopeni a făcut mai puțin de 24 de ore. Acum sunt curios cât face din Otopeni până în Iași
Un shield de Arduino, da, fizic nu ai unde sa îl înfingi în un RPi. Deocamdată.
Dar cât timp au logică de 3.3V, merg conectate bine mersi cu fire jumper.
RPi-ul meu are în acest moment legate:
- Adaptor serial TTL-RS232
- RTC I2C cu baterie
- Placă Ethernet SPI
Și sunt unii care au conectat grămezi de chestii.
Farnell livrează mai repede (5 săptămâni), dar le vinde mai scump (aplică TVA 24% de România) și trimite cu poșta.
RS Components livrează mai greu (11 săptămâni), dar sunt mai ieftine (TVA 20% de UK) și livrearea este la ușă, cu DHL, și mai iefină decât la Farnell
Voi ce sistem de operare ați pus până la urmă pe pi? Care vă mulțumește pe deplin? Eu am încercat până acum raspbmc si raspbian însă nu-s mulțumit de niciunul. Poate că mă așteptam la mai mult…
Făra overvolting ține sigur 800Mhz, lumea a ajuns și la 950Mhz sau 1Ghz.
Cu overvolting (pierzi garanția) lumea zice că e stabil la 1Ghz și s-a ajuns și la 1.2Ghz
In dimineata asta RPI-ul meu ajunge la ILIKEIT, pe protv.
Alex, eu folosesc RASPBMC, bine, folosesc in ideea de test, inca nu este nimic finalizat, poate ai tu asteptari prea mari.
A ajuns la RC3, care se misca cat de cat ok, dar trebuie sa il lasi la primul boot mai mult, intrucat in spate instaleaza o gramada de chestii prima data si se misca greu.