recomandare service decodari
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.10.11

am un iphone 4 pe orange spania si as vrea sal fac neverlock ,ati putea recomanda vre.un service sau pe cineva care face asa ceva fara sa fie tepari ca am inteles ca trebuie sai achiti innainte si dupa aceia astepti cateva zile in functie de retea.am mai vb cu cineva pe okazii si a zis ca mi.l face cu 80e dar nu prea am incredere sunt destui TEPARI m.am uitat si la calificative si il vb fratii de bine dar…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08
adrian1975 - 02 Ianuarie 2012 11:56 AM

am un iphone 4 pe orange spania si as vrea sal fac neverlock ,ati putea recomanda vre.un service sau pe cineva care face asa ceva fara sa fie tepari ca am inteles ca trebuie sai achiti innainte si dupa aceia astepti cateva zile in functie de retea.am mai vb cu cineva pe okazii si a zis ca mi.l face cu 80e dar nu prea am incredere sunt destui TEPARI m.am uitat si la calificative si il vb fratii de bine dar…

eu nu recomand nimanui sa trimita banii unui necunoscut.cea mai buna solutie este sa ai pe cineva in Spania care sa ti-l deblocheze la operatorul oficial.ca bani tot pe acolo ajungi,dar macar ai certitudinea ca nu esti tepuit.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

daca aveam pe cineva in spania sigur apelam la el dar nu am pe nimeni asta e problema si nu am decat sa apelez la serviciile unora de aici de.asta v.am cerut niste pareri.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.08.11

Daca ai factura, poti sa incerci la Orange la noi. Daca nu, suna la Noumax si intreaba-i pe ei.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

nu am factura l.am luat luat de la cineva

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.09.11

Eu vazusem tot asa pe okazii , acuma daca trebuie sa lasi telefonul la ei 2 3 zile nu mi se pare normal ca nu au ce face cu el , doar imeiul le trebuie dupa aceea asteapta confirmarea de deblocare de la serverele apple - asta dupa parerea mea , nu stiu exact procesul asta cred eu - daca e asa banii ar trebui sa ii dai la sfarsitul lucrarii cand vezi telefonul neverlocked platesti si gata , nu dai banii inainte ca la ...

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

iti cere banii innainte ca dupa ce ti la deblocat nu mai trebuie sai faci nimic innafara de al conecta la itunes aia e e risc si pentru el si pentru tine ca si tu poti sal intepi si el asta e gandirea la toti.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.09.11

Cauta service cu sediu prin oras.
Dar nu deastia aparuti dupa ploaie.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Mi se pare de bun simt. pe net - prinde orbul, scoate-i ochii…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 

mai astept pareri recomandari.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

căutare pe forum
și mai sunt și alții…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Zi de pe unde ești, și poate găsești pe cineva aproape să te îndrume/explice.

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: 

sunt din Giurgiu

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti,Vanghelistan
Macuser din: 06.10.06

Eu cu tipul asta am colaborat si a fost foarte ok.Avantajul este ca mergi la el la service(de fapt la el acasa) si ai de unde sa-l iei si a doua oara.Este in Bucuresti,dar esti destul de aproape de la Giurgiu.
http://idgsm.dooh.ro/decodari-permanente/

Semnătură 

MBP Late 2016 2.9 Quadcore I7,AMD Radeon Pro,512 SSD
IPhone 7 128 Gb, IOS 10.1
Iphone 6 64 Gb, IOS 9.1.2
Iphone 5S
Iphone 4S
Ipad….
Aprilia Mojito

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie