1 din 2
1
Dual-Display
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 21.10.05

Care macbook / mac (desktop) stie sa faca dual-screen? Nu mirror, ci sa lucreze cu un al doilea monitor, care sa mearga independent de primul?
iMac-ul are Dual-Display?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

salut

pai ii dai FN si F7 si pur si simplu tragi in ecranul celelalt de fereastra pe care vrei sa o muti. Cum naiba sa mearga independent?

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

“Mirror” merge aproape la toate (cu exceptia lui mini..). Eu vreau sa aflu care pot “sa fac” al doilea monitor, sa fie Dual.
Pentru cei care au PowerBook: PB 12inch - poate sa faca dual-display? la ce rezolutii?
Pe iMac-urile cu intel, si macbook-urile, pot sa creeze al doilea monitor?
*Intreb pt ca nu stiu. Si sunt interesat pt ca vreau sa-mi cumpar un mac (preferabil > portabil), care poate sa faca dual-display*

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Se cheama extended desktop. Cu exceptia lui mini si macbook, toate stiu.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

si iMac?

*website-uri pt mai multe informatii ?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

In privinta rezolutiei poti fi relaxat… pot ajunge la rezolutii de care multi nici nu au nevoie pe displayul secundar numai sa ai monitor capabil.

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Asta spune la MacBook: Extended desktop and video mirroring: Simultaneously supports full native resolution on the built-in display and up to 1920 by 1200 pixels on an external display, both at millions of colors.
Du-te la Tech Specs pentru fiecare model si te lamuresti.
Da, si PowerBook-urile pot face asta. iBook-urile, nu.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

am gasit o discutie despre extended desktop on iMac > http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=230493
Se pare ca merge pe toate cele 3 tipuri de iMac pe intel

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie

powered by the ATI Mobility Radeon X1600 and the dual-link DVI built into MacBook Pro. You get three options for using your display: dual-display mode, video mirroring, and lid-closed mode.

Bag de seama ca orice mac dotat cu placa video Intel GMA 950, poate sa aiba external display - mirrored. Apoi, orice mac dotat cu placa video incepand cu ATI Radeon X1600 with 128MB GDDR3 SDRAM in sus, poate sa faca extended desktop.  prin urmare, imac incepand cu 17inch (acela care are placa video ATI Radeon), poate sa aiba extended desktop. Mirrored e de la sine pt orice mac care are iesire video.
Cam asa ar fi la Mac cu Intel…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

Daca ai citit postul meu, ai vazut ca si MacBook poate extended display, chiar daca are video integrat. E slabut, dar nu chiar asa de slab GMA 950.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06

face si macbook-ul, va zic din experienta. suporta dual display in extended la rezolutii destul de mari

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie

altero, am citit post-ul tau. dar acolo pe site nu spun clar cum stau lucrurile..

emilrus - ce macbook folosesti ?

edit: merge la toate macbook-urile (toate modelele) ?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator

Man, sursa mai sigura decat Apple nu e…!
Du-te la TTech Specs pentru fiecare model si iti spune acolo, la Graphics and Video Support, cum sta treaba.

Deci, da, merge la toate MacBook-urile.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06

core 2 2 GHz 512mb RAM :( da strang eu bani de 2 gb:)

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 01 Decembrie 2006 11:45 AM

Man, sursa mai sigura decat Apple nu e…!
Du-te la TTech Specs pentru fiecare model si iti spune acolo, la Graphics and Video Support, cum sta treaba.

Deci, da, merge la toate MacBook-urile.

Apropo de vorbirea asta, cum fac ca bara de sus (Apple Menu) sau application Menu să apară pe display-ul secund conectat la PB? Mut eu fereastra aplicației, dar bara de sus nu se mută. Sau e vreun șpil pe care nu-l știu?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu, nu se poate
chestia cu al doilea monitor a fost inventata pentru aplicatiile care au multe ferestre de tools, asa ca numai in monitorul principal #1 ai bara de meniu in finder

1 din 2
1

‹‹ macbook crash      MacBook Core2 duo ››