Salut si La multi ani. Am intrat de curand in lumea mac cu un iMac mid 2011 entry level. Am o nelamurire legata de garantie. iMac-ul l-am luat sigilat de la un tip care avea mai multe modele, facturi nu avea la ele, nu cunosc sursa lor. Am verificat la Apple Service and repair seria si imi spune ca nu gaseste data achizitiei. Intrebarea este daca pot beneficia de garantia internationala si daca pot cumpara un apple care, mai ales ca am tot citit despre problemele de display.
Asta cu “nu găsește data achiziției” nu sună a bine.
Dacă îl iei de la Apple direct, se actualizează imediat.
Dacă îl iei de la un reseller, poate dura o săptămână să se actualizeze, se poate valiga cu un scan după bon sau factură.
Sunt șanse ca iMac-ul tău să fie “pierdut din camion” și dacă o să ai probleme, în cel mai fericit caz Apple nu o să te ajute cu nimic.
Da, m-am gandit si eu dupa aceea la asta, am tot cautat unul care sa nu creeze suspiciuni, sper sa existe si alta explicatie…Pe moment am fost prea incantat de el.
io tot asa mi-am procurat macul si nu am avut nici o problema, a beneficiat de garantie.
nu l-am cautat pe net, ce-i drept, iar acum nu prea mai are relevanta pt ca are deja aproape 3 ani.
Din pura curiozitate mi-am verificat si eu (l-am primit din state) si cica ...
Telephone Technical Support: Active
Your product is eligible for telephone technical support under the AppleCare Protection Plan.
Estimated Expiration Date: September 11, 2014
Contact Apple Support
Repairs and Service Coverage: Active
Your product is covered for eligible hardware repairs and service under the AppleCare Protection Plan.
Estimated Expiration Date: September 11, 2014
Pai tipul avea mai multe produse apple, mac-uri, ipad-uri, nu se apuca el sa le inregistreze. Si acum daca e “cazut” din camion si il inregistrez mi-e sa nu am probleme. E la origine din Spania dupa layout-ul tastaturii si manual. Mac-ul a venit in cutie dar e un pic ciudat, avea folia pe display si era impaturit inca intr-o folie cu un sigiliu pe spate (pe care l-am desfacut usor), iar pe mouse se vedea o mica urma, ca dupa cateva utilizari, tastatura in tipla dar parca desfacuta gu grija anterior. Nu sunt semne vizibile de utilizare, poate o fi vreun refurbished, naiba stie ce surse au baietii astia.
io tot asa mi-am procurat macul si nu am avut nici o problema, a beneficiat de garantie.
nu l-am cautat pe net, ce-i drept, iar acum nu prea mai are relevanta pt ca are deja aproape 3 ani.
Pai asta as vrea si eu, tinand cont ca modelul e din May 2011, macar pana in Mai 2012 sa am garantie si dupa aia sa pot baga un apple care, dar nu stiu daca sa intreb chestia asta la noumax sau istyle tinand cont de provenienta incerta
Si eu am luat un MBA 11” de pe okazii si l-am verificat pe cateva site-uri dupa Sn si pare ok.
Pe site-ul apple nu am gasit nicio informatie legata de acest SN asa ca l-am inregistrat pe ID-ul meu.
Imediat au aprut info legate de garantie: +1 an de la data inregistrarii de catre mine.
O fi ok?
Ar fi trebuit sa-l regasesc pe site-ul apple daca era achizitionat de la un dealer autorizat?
Pai asta as vrea si eu, tinand cont ca modelul e din May 2011, macar pana in Mai 2012 sa am garantie si dupa aia sa pot baga un apple care, dar nu stiu daca sa intreb chestia asta la noumax sau istyle tinand cont de provenienta incerta
poți încerca să-l înregistrezi, nu pățești nimic
eu am cumparat un calculator (de la casări, de la o firmă oarecare), apoi l-am înregistrat pe numele meu
cel mult nu o să beneficiezi de garanție - nu știi decit dacă încerci
Eu am luat un Macbook Unibody open box in 2009 de la Apcom,pe site-ul Apple zicea ca nu mai are garantie dar la service Noumax aveam 2 ani garantie valabila. Suna la service si intreaba de garantie,ei te vor si rezolva daca ai avea vreo problema.
Am verificat si acum apare “Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple’s Limited Warranty. Estimated Expiration Date: January 3, 2013”. O fi cazul sa vorbesc si cu cei de la Noumax sau e clar ca sint sub garantie daca apare la apple?