Se da o app cu un screen in care user-ul trebuie sa-si aleaga limba: engleza sau daneza.
Problema apare de la iOS-ul pe care il are user-ul pe telefon: daca are iOS 4 si el alege engleza, atunci ce trebuie sa apara in engleza, apare. Daca are iOS 5 si alege engleza, ce trebuie sa fie in engleza apare in daneza. Si tot la iOS 5, daca alege daneza, ii apare daneza.
Ma uit in cod si nu vad nicio problema. Mie pe 3g cu iOS 4 imi merge. Colegilor cu iOS 5 le arata ce nu trebuie.
De la ce poate fi problema?
N-am folosit niciodata localizari, deci nu stiu exact cum functioneaza dar ar fi 2 pasi pe care ai putea sa-i urmezi.
1. sa vezi daca a schimbat Apple ceva la ios5. De exemplu tu astepti un true undeva dar functia respectiva e deprecated. Desi cred ca ar crapa aplicatia in cazul asta..
2. sa pui nslog la fiecare pas si sa vezi unde se intampla ce nu trebuie. In simulator face la fel?
in simulator face exact cum am zis: in iOS Simulator cu iOS 4, merge cum trebuie, in iOS Simulator cu iOS 5 in loc de engleza apare daneza. Chestia e ca am incercat NSLog si imi arata ce imi trebuie in log, dar nu pe ecran