2 din 2
2
Sondaj
Semnezi scrisoarea?
Da 68
Nu 3
Vreau doar să văd rezultatele 6
Total voturi: 77
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Petiție către Apple: vrem păstrarea unor facilități din MobileMe
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 26.01.09

Si eu semnez. Pe mine nu ma cunoasteti pentru ca nu m-am logat (din 2009) de multe ori si nu am participat la discutii.
Galeria foto era ok. Mail-ul era ok si mi-a placut posibilitate a de adresa alias (care nu stiu daca mai e activa pe iCloud; dar marturisesc ca nu am studiat atent. Si nu in ultimul rand web hostingul. Pentru un site simplu si fara pretentii, iWeb era suficient, probabil ca a fost abandonat din cauza altor softuri mai complexe de realizat site-uri web.

Semnătură 

iMac 24” 2008
iPhone 6s Plus
IPad Air 2 Wi-Fi

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 26.01.09
Vladislav - 20 Ianuarie 2012 09:45 AM

Si eu semnez. Pe mine nu ma cunoasteti pentru ca nu m-am logat (din 2009) de multe ori si nu am participat la discutii.
Galeria foto era ok. Mail-ul era ok si mi-a placut posibilitate a de adresa alias (care nu stiu daca mai e activa pe iCloud; dar marturisesc ca nu am studiat atent. Si nu in ultimul rand web hostingul. Pentru un site simplu si fara pretentii, iWeb era suficient, probabil ca a fost abandonat din cauza altor softuri mai complexe de realizat site-uri web.

Semnătură 

iMac 24” 2008
iPhone 6s Plus
IPad Air 2 Wi-Fi

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
altero - 04 Ianuarie 2012 02:39 PM

- Galeria foto. Soluțiile alternative, chiar dacă sunt gratuite, nu oferă aceeași ușurință și eleganță în utilizare, specifice experienței Apple.

In prezentarea iPad (3, new), cand au aratat photo journals sau cum naiba i-au zis… (am urmarit podcastul pe Apple TV, n-am retinut) au zis ca o sa poti sa urci paginile alea frumoase pe icloud si sa dai linkul uui prieten. Asta imi miroase mie a galerie. Sunt sigur ca template-ul cel mai simplu o sa fie 1 poza pe pagina = mobileme gallery

deci nu cred ca ideea de poze pe net in iCloud e moarta la Apple.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, asa mi-a sunat si mie.
Dar am trimis mailul catre Cook smile.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05