Si eu semnez. Pe mine nu ma cunoasteti pentru ca nu m-am logat (din 2009) de multe ori si nu am participat la discutii.
Galeria foto era ok. Mail-ul era ok si mi-a placut posibilitate a de adresa alias (care nu stiu daca mai e activa pe iCloud; dar marturisesc ca nu am studiat atent. Si nu in ultimul rand web hostingul. Pentru un site simplu si fara pretentii, iWeb era suficient, probabil ca a fost abandonat din cauza altor softuri mai complexe de realizat site-uri web.
Si eu semnez. Pe mine nu ma cunoasteti pentru ca nu m-am logat (din 2009) de multe ori si nu am participat la discutii.
Galeria foto era ok. Mail-ul era ok si mi-a placut posibilitate a de adresa alias (care nu stiu daca mai e activa pe iCloud; dar marturisesc ca nu am studiat atent. Si nu in ultimul rand web hostingul. Pentru un site simplu si fara pretentii, iWeb era suficient, probabil ca a fost abandonat din cauza altor softuri mai complexe de realizat site-uri web.
- Galeria foto. Soluțiile alternative, chiar dacă sunt gratuite, nu oferă aceeași ușurință și eleganță în utilizare, specifice experienței Apple.
In prezentarea iPad (3, new), cand au aratat photo journals sau cum naiba i-au zis… (am urmarit podcastul pe Apple TV, n-am retinut) au zis ca o sa poti sa urci paginile alea frumoase pe icloud si sa dai linkul uui prieten. Asta imi miroase mie a galerie. Sunt sigur ca template-ul cel mai simplu o sa fie 1 poza pe pagina = mobileme gallery
deci nu cred ca ideea de poze pe net in iCloud e moarta la Apple.