Powerbook display again..
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iași
Macuser din: 08.11.10

Salutare, scriu aici de pe Powerbook g4 1.25ghz model A1046,  de ieri a aparut o problema, inainte mai avusesem ingheta ecranul la un video dar sa rezolvat cu reset PRAM si a functionat perfect pana ieri cand ecranul se vede distprsionat pixeli uriasi, sper ca nu scriu si eu distorsionat ca abia vad cum scriu, incerc sa las aici cateva imagini am facut un screenshoot. Sa fie oare de la display sau un cablu derelat ? invertor. ? las aici poze

[IMG=http://img85.imageshack.us/img85/2885/picture1vcd.png][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

[IMG=http://img267.imageshack.us/img267/1715/picture2co.png][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Eu zic că e placa video de vină,mergi la un service autorizat pentru diagnostic și reparație.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ti-am zis de atunci ca reset PRAM n-are treaba cu placa video. Din pacate, o sa te coste mult reparatia.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iași
Macuser din: 08.11.10

mhhh.. si cate am facut sa am si eu un Mac adevarat.. un an jumate de hakintosh pe pc, am formatat hardul si instalat mac de 70 de ori ca sa il fac sa ruleze pe un sistem care cei de pe insanelymac nu dadeau nici o sansa, si am reusit in cele din urma,ajunsesem sa fac tutorial pentru unii din alta tara care nu au reusit..oooooffff mama ei de treaba ! cu modificari de kernel si cpus, kextrturi si flashuit biosul de 10de ori doar sa am un mac si acum am dat ps-ul pe un powerbook g4, atat puteam sa iau si eu…mai rar vezi oameni ca mine sa lupte atat pentru asa ceva, mama ei de treaba.. greu sa ajung sa cumpar unul nou..  dar poate in viitor voi reusi sa ajung sa iau macar in rate.. nu renunt la mac e prea bine lucrat sistemul asta , sper sa va scriu din nou de pe un mac , , nu cred ca are nici un rost sa il duc la reparat, cred ca va costa toata valoarea lui de acum placa video,, oricum va multumesc mult pentru ajutor la toti.

Semnătură 

AFC 1886

‹‹ Amiga500      mac "lampa" ››