Eu am iPulse (http://www.iconfactory.com/ip_home.asp). Iti spune o gramada de informatii despre sistem, inclusiv viteza de net. Si mie imi place mai mult cum arata, fata de MenuMeters.
Mie tocmai asta nu-mi place la iPulse, ca are o interfata cam prea futuristica ca sa o pot intelege rapid dintr-o privire. MennuMeters sta cuminte pe menubar si imi arata exact ceea ce ma intereseaza.
Exact, pentru mine menubar-ul e sfant si nu trebuie pangarit cu dialuri si grafice. Undeva la nevoie (citeste widget) e acceptabil, in fata ochilor tot timpul nu-mi place. Dragthing si Adium sunt singurele programe ce au urcat la ceruri in OSul meu.
E o parere pur subiectiva si foarte greu de descris in cuvinte. Pe scurt: menubar-ul l-am avut inainte sa am primul mac printr-un skin de XP ce facea si dock si menubar. Apoi am avut probleme in xp ca-mi dispareau toate icoanele din bara de start (de langa ceas). Aia a fost picatura ce au umplut paharul windoze. Atunci am zis ca pentru un menubar din asta (Apple) nu mai mananc 6 luni dar tot strang bani sa-mi iau. Si cand mi-am luat am zis ca il voi tine aproape si-l voi respecta ca pe un loc sfant .
Asta, si faptul ca e acolo sus, poti sa pui dockul jos, la dreapta, la stanga dar nu sus, loc rezervat pentru mighty Apple… parca era in filmuletul ala…
Si daca tot vorbim de gusturi, imi placea marul din Panther mai mult decat asta nou (si culoare si design). Se poate schimba imaginea?
Pentru mine menubar-ul trebuie sa ramana cat mai liber dintr-un motiv mai simplu (si mai pamantesc…): e mic! Adica primul meu Mac a fost PowerBookul care are 12”, deci nu prea e loc pentru multe chestii. Acuma, pe ACD de 20” cu totul altfel sta treaba.
si cu cat mai putine utilitare in startup cu atat sistemul merge mai repede
eu am un Dual G5 cu 500GB HDD si 4GB memorie, sistem cu care as putea tine deschide aproape toate aplicatiile, dar rar mi se intampla sa am mai mult de 4 deschise in acelasi timp.
pt mine viteza de lucru e primordiala
nu-mi foloseste la nimic sa stiu (in fiecare moment) care e latimea de banda sau cat % din procesoare sau memorie e folosit