1 din 3
1
Sfat alegere TV
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 09.04.11

Of, greu cu tembelizoarele astea. Pe scurt, am ajuns la 2 variante:

1. Sony KDL32BX420, care pare tentant. Multi zic de imagine ca e foarte buna si chiar daca are putine intrari, folosesc doar un hdmi.
2. Samsung LE32D550, care e un pic mai scump. La fel, multi zic de imagine ca e buna (unii se plang de rosu si scene inchise), are mai multe intrari, WiFi, ethernet bla bla.

Avand in vedere ca am dat deja comanda de un cablu Mini DisplayPort - HDMI, nu stiu daca m-as complica cu toate smecheriile Samsung-ului. Ce as vrea eu sa stiu este parerea voastra, daca gresesc cu unul sau cu altul. Personal, tind spre Sony, ca totusi fiind ambele tv-uri cam pe la acelasi pret, la Samsung poate dau banii pe un ecran prost si 1000 facilitati inutile iar Sony imi ofera ce ma intereseaza, adica un ecran bun si 2-3 facilitati de care am nevoie.

Oricum, astept si parerile voastre.

Semnătură 

Macbook white late 2009 - 2.26Ghz | 4gb | 500gb | 9400M
iPhone 4 32gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Ramnicu Valcea
Macuser din: 22.09.06

Eu as merge pe Samsung,am 2 lcd-uri Samsung de ceva vreme si nu am avut nici ce-a mai mica problema cu ele.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Ok, +1 pentru Samsung. Nu zice nimeni nimic de Sony?

Semnătură 

iPhone 4 32gb

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 31.10.08

si eu tot samsung votez.
(am un tv samsung LED 32D5000 si sunt multumit de el)

Semnătură 

iMac Intel 2,66 Ghz
iPhone4
iPad2

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.06.10

Eu recomand Sony. Nu pentru ca are neaparat vreun feature nemaipomenit fata de Samsung, ci pentru brand. In ultimii 2 ani am cumparat pentru rude 5 modele Samsung, iar acum fiecare din ei e la macar al doilea produs inlocuit in garantie. Eu am luat pana acum 2 Sony pentru mine si niciunul nu se da batut. Din punct de vedere al calitatii, as zice ca diferentele nu sunt atat de mari incat sa incline balanta decisiv, dar din experientele avute pana acum Sony se prezinta mai bine.

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.07.10

vezi ca la 2000 de lei gasesti o plasma panasonic de 42 inch 3D, sau ceva superior tot de 42 inch 3D la 3000 de lei (are un negru mai profund)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: tulcea
Macuser din: 24.09.09
cashonly - 06 Ianuarie 2012 08:49 AM

vezi ca la 2000 de lei gasesti o plasma panasonic de 42 inch 3D, sau ceva superior tot de 42 inch 3D la 3000 de lei (are un negru mai profund)

cu plasmele este mai greu, fiind vorba de ecran cu gaz, scade luminozitatea in timp, ceva mai repede decat la lcd sau led…in plus consuma mult mai mult curent.

Semnătură 

mac pro intel 2.8, working on an intel mini
and having fun with a hackintosh asus !

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Vatra Luminoasă
Macuser din: 11.10.05

Eu am făcut prostia de am luat un LCD Sony 42” scump - serie bengoasă. Mare greșală:
- Imagine proastă - LCD 6bit prost, orice degradeu se vede în dungi, fețele de la TV au râie.
- Bube de firmware pentru care Sony îți cere să duci aparatul în garanție în ambalajul original (sa Samsung downloadezi update-ul de firmware de la ei de pe site).
- Telecomandă idioată și meniuri ilogice.
- Nu se înțelege decât cu accesorii Sony. Dacă nu ai BraviaLink, un sfert din butoanele de pe telecomand sunt degeaba și pur și simplu nu detectează perifericul.
- Contrast ... nu prea. Fie ai fundal negru și imaginea ștearsă, fie dai backlight-ul la maxim, se văd culorile dar totul e pe fundal gri 30%.

Per total, un downgrade față de televizorul cu tub ce-l aveam înainte.

Data viitoare îmi iau plasmă. Și în nici un caz Sony.

Semnătură 

Apple:2x macmini/10.6,10.7, Book G3/9.2,10.1,10.2,10,3,10.4, Q610/A/UX3.1, 128k/6.0.1, Classic/6.0.8
UNIX:SGI Indy/IRIX, Bull DPX20/AIX, HP Jornada 680/JLime, Sun Ultra 1/Solaris, HP 9000 F20/HP-UX
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k
Wiki is Information & Information is Power

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: PTM
Macuser din: 23.03.09

De ce nu te uiti si dupa LG?

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: PTM
Macuser din: 23.03.09

PS: cumpara minim 100Hz

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 04.05.10

chestia cu plasma ecran cu gaz ce-și pierde calitatea în timp și consumă mai mult curent lăsați-o pentru mituri urbane. oricum nu ții o mașină cât e durata de viață a ecranului (sau are cineva intenția să nu-și schimbe tv-ul în următorii 20 de ani și e preocupat de înjumătățirea luminozității pe care o oferă gazele rare ale ecranelor plasmelor?)

tu știi pentru ce vei folosi tv-ul: pentru filme (dvd, BD, tv) clar că plasma e superioară, nu are rost discuția. consumul de curent se poate compara, e foarte simplu.
dacă vrei jocuri, internet și alte cele, led, eventual lcd.

panasonic au plasme super ok, la prețuri decente și nici nu consumă mult curent. dar cel mai important e să vezi produsul înainte, nu-l lua pe baza comparațiilor din cărțile tehnice.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: tulcea
Macuser din: 24.09.09
psergiu - 06 Ianuarie 2012 10:04 AM

Eu am făcut prostia de am luat un LCD Sony 42” scump - serie bengoasă. Mare greșală:
- Imagine proastă - LCD 6bit prost, orice degradeu se vede în dungi, fețele de la TV au râie.
- Bube de firmware pentru care Sony îți cere să duci aparatul în garanție în ambalajul original (sa Samsung downloadezi update-ul de firmware de la ei de pe site).
- Telecomandă idioată și meniuri ilogice.
- Nu se înțelege decât cu accesorii Sony. Dacă nu ai BraviaLink, un sfert din butoanele de pe telecomand sunt degeaba și pur și simplu nu detectează perifericul.
- Contrast ... nu prea. Fie ai fundal negru și imaginea ștearsă, fie dai backlight-ul la maxim, se văd culorile dar totul e pe fundal gri 30%.

Per total, un downgrade față de televizorul cu tub ce-l aveam înainte.

Data viitoare îmi iau plasmă. Și în nici un caz Sony.

trebuie sa ii intelegi pe japoezi….ai vazut un mobil de la ei? pai arata ca o nava spatiala, cu butoane si in fund! coreenii pe de alta parte sunt no1 in electro in lume. si nu intamplator.
intradevar…si LG a scos niste tv. 3d. frumusele, in ultimul timp.

Semnătură 

mac pro intel 2.8, working on an intel mini
and having fun with a hackintosh asus !

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.02.11

Eu tias recomanda un 32d6500 de la Samsung. Acuma mai e si problema banilor.

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
Iphone 4 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Drumul Taberei
Macuser din: 18.10.05

Pana nu scoate Apple televizor, nu exista TV perfect smile.

Eu mi-am luat Panasonic, plasma.
Plusuri: imagine superba. Nu degeaba display-ul e certificat THX. Negrul e negru, culorile sunt naturale, fara aditivi.
Minusuri: la orice plasma se aude un bazait, in special la scenele cu contrast mare. Pe majoritatea nu-i deranjeaza si depinde mult de acustica camerei. La volum peste 20% nu se mai aude.

Consumul de curent, remanenta imaginii si uzura gazului nu mai sunt relevante de cativa ani la plasme.
Am facut comparatie in magazin intre plasma mea si un LED Samsung varf de gama (nu mai stiu numele, dar era de vreo 2 ori mai scump): cu toate ca Samsung-ul arata (ca obiect) mult mai misto decat Panasonic-ul, imaginea nu se compara; si nu era reglat pe “Store”.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, Drumul Taberei
Macuser din: 30.12.09

Dintre cele 2, tot Samsungul D550. Alternativ, as zice sa te uiti la un LG.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member

Aoleu, nu stiu de unde pana unde ati ajuns la plasme smile) de unde atatia bani?
Sony-le propus de mine costa 1200 lei, nu ma bag la nimic care costa cu 200+ mai mult… Si chiar nu stiu, multi zic Samsung, multi zic Sony. Probabil nu voi da gres cu niciunul. Nu?

Semnătură 

iPhone 4 32gb

1 din 3
1