Pana aici mi-a fost cu Lion.
O sa fiu cat mai la obiect pentru ca sunt dupa 6h in total de reinstalat, de backup-uit, de folosit Google si sunt foarte obosit.
Se da macul din semnatura, vine preinstalat cu Lion, sunt dupa 5 luni. Mi-a ajuns. Am si W7 pe el care se misca flawless comparabil cu 10.7.2..
Pe langa faptul ca macul ar trebui sa fie o racheta, intampin delay-uri si laguri de la deschidere de aplicatii pana la un banal right-click, 3-4 secunde pana se afiseaza ceva in Spotlight. Pana si scrisul in acest post are uneori o intarziere pana se afiseaza literele.
Am folosit Disk Permissions Check in disk utility, mi-a gasit o lista de vreo 25 de probleme, le-am dat fix, IN SFARSIT incepuse sa mearga la adevarata putere, dar a tinut basmul decat fix 7 zile.
Bun. Reinstalez clean Lion cu Recovery Partition, se termina indexarea, fac update-urile la zi, nici nu apuc sa instalez ceva ca lagul inca da dovezi de existenta.
Va rog, NU imi spuneti de SSD-uri vs HDD. Am avut si MBA, stiu ce se mananca, stiu care ii sunt limitele, stiu cum ar trebui sa se miste un MBP chiar si de 2010. Diferentele sunt minore, daca nu, infime cand vorbim de 15”. YouTube va este la dispozitie.
Daca stie cineva pas cu pas cum sa face as aprecia foarta mult. Din ce am citit pe net am cam prins urmatoarele chestii. Care sunt gresite, va rog corectati-ma :
1) Stiu ca merge, am gasit chiar pe un alt forum insa nu ofera detalii.
2) Iti trebuie un 10.6.7 minim, recomandabil 10.6.8. Poti avea noroc sa iti mearga chiar si cu niste discuri de la alt mac. E hit or miss
3) Sunt dispus sa si cumpar OS-ul, in RO nu il mai gasesti nicaieri legal se pare .. si chiar daca ai face comanda de la Apple nu ti se garanteaza compatibilitatea. Se pare ca singura sansa ar fi sa te duci cu laptopul intr-un Apple Store si sa iti gaseasca aia in spate un .ISO compatibil pentru macul tau.
Va multumesc si acum e timpul sa pun capul pe perna