Din pacate trebuie sa updatez eu topicul asta. Sincer, nu sunt deloc fericit ca o fac, dar daca nu ne ajutam intre noi, atunci cine ? :)
O sa incerc sa o tai cat mai pe scurt.
Prin decembrie anul trecut am facut un topic legat de upgrade-ul la RAM. (de la 4 la 8)
Primesc mai multe PM-uri de la mai multi useri care mi-au sarit in ajutor (le multumesc si acum) si intr-un final aleg pe principiul primul venit, primul servit.
Ma intalnesc cu tipul respectiv, imi spune ca ma ajuta din placere, fara niciun cost. Prietenos, glumet nu aveai ce reprosa.
Imi face treaba, si eu aleg sa ii las kit-ul de 2x2 lui ca semn de multumire, eu si asa nu aveam ce sa mai fac cu ele.
Bun,la inceputul anului, urmatorul pas a fost un SSD si s-a oferit din nou sa ma ajute. Totul perfect again, iar MBP-ul venea cu stockul de 750GB care s-a dovedit mai tarziu a fi stricat.
Doream sa vand HDD-ul ca sa mai amortizez costul SSD-ului si din nou, nu aveam ce sa mai fac cu el.
Avand in vedere ca am avut pana in acest moment o experiente placuta cu tipul pana acum, el s-a oferit sa imi cumpere HDD-ul cu 300RON, dar spunea el in 2 transe a cate 150RON la un interval de 2 saptamani intre ele.
El s-a dus cu hardul l-a Noumax si intr-adevar era stricat si i s-a oferit unul nou.
Aici, recunosc ca a fost gresala mea, am niste principii cand vine vorba de “bisnituri”, dar am zis sa ajut un om care si el la randul lui m-a ajutat. Am tinut-o in zeci de telefoane pana pe la jumatea lui Februarie, tot nu am reusit sa ne vedem sa imi dea banii. Imi raspundea la fiecare telefon, dar o tot lalaiam si o lasam “pe alta data”.
Dupa jumatea lui Februarie, incepe nici sa nu mai raspunda la telefon. Trebuia sa sun de pe alte numere ca sa dau de el si intr-un final imi recunoaste ca de fapt nu (cred) ca a avut vreodata banii vreodata si ca trece printr-o perioada foarte nasoala financiara si ca la telefon nu imi raspunde ca ba e stricat, ba e tinut in serivice.
Am zis, hai ca o inghit si pe asta, pe la inceputul lunii asteia imi zicea ca “face un efort” (lol) si se vede cu mine sa imi dea hardul.
Acum suntem cu un picior in Aprilie. I-am zis ca voi face acest review negativ, desi nu imi place pentru ca mi se pare o tiganie ieftina, dar uneori trebuie sa faci si chestii care nu iti plac.
Numele userului este temporar Steven, il mai gasiti pe computergames cu Awey si mai avea si un nick cu Alex parca. Vad ca le tot schimba.
Bafta.