Da, confirm: este vorba de userul awey, care si-a schimbat apoi numele in Gogit. Daca ma enervez tare, ii pun aici si numarul de telefon; dar probabil ca si l-a scchimbat.
Acum imi pare rau ca nu i-am facut public numele! Il invit sa se dezvinovateasca.
Are acelasi telefon din ianuarie. Il mai vezi pe whatsapp last online gen 5 hours ago. Nu vrea sa fie contactat ca la mesaje nu raspunde.
Asta e, nu ma omor pentru 200-300 ron, dar am intalnit o specie mai speciala de escroc. Te duce cu vorbele luni intregi pe langa cei obisnuiti care nu iti mai raspund dupa 24h.
Faza foarte funny este ca, am citit postul lui Razvan exact cu 2-3 zile inainte sa am si eu de a face cu Awey.
Ajunsesem la el si vad tastatura aia wireless si zicandu-mi de un schimb gandul mi-a venit instant la acest topic, dar am zis ca nu are cum sa fie coincidenta asa mare, mai ales ca pe vremea aia se comportase impecabil cu mine.
Ce chestie..
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
MaC® - 20 Februarie 2012 11:06 AM
Deja a trecut mult prea mult timp pt. un simplu împrumut de probă.
Și dacă a trebuit să postezi anunțul aici, lucrurile sunt mult mai grave.
Cred că de data asta ar fi oportun să dai numele și aici, nu numai pe PM…
Nu m-a ascultat nimé... :(
As usual.
Recomand vizionarea acestei emisiuni
Noi ne ferim de samsari cu IQ mic da’ de fapt iei ieste mai subtili și mai jmekeri decât credem.
Sincer sa fiu, ma batea gandul sa fac o reclamatie la politie. Scopul ar fi decat sa primeasca niste dureri de cap, ca sa vada cum si e si poate sa invete o lectie, nu cred ca va face puscarie pe chestia asta lol.
Poate nu ar merita efortul, dar as face-o asa de fun/hobby. Cat timp as pierde sa fac chestia asta, 1-2 ore dintr-o zi ?
Acum poate e cineva la drept, pe aici, nu stiu cum sta treaba.
Produsul i l-am “imprumutat” buna voie si el nu mi l-a mai platit, nu stiu in ce categorie oficiala intra asta.
In schimb am PM-urile, numarul de telefon si cel mai important alta persoana (Razvan) care ar putea depunde si ea plangere pe langa mine.
Eu pe Razvan il cunosc, am facut un schimb de macuri intre noi anul trecut si este un om serios.
AAa, si am fost si la el acasa la Gorjului dar cica acolo statea la o bunica si mai tarziu mi-a zis ca se mutase prin Crangasi.
Ma rog, poate mintea in continuare, it worths a shot.
Lectie de acord, dar nu vreau sa fiu singurul care o primeste.Pe langa asta, HDD-ul a fost schimbat la Noumax si pot da de el deci foarte usor cu info concrete.
Numai pe astea 2 pagini de topic sunt 2 victime. Ganditi-va la cati a mai facut sau la cati mai e posibil sa faca.
Il sperii putin si ori imi da HDD-ul inapoi ori banii. Si daca alege banii o sa ii cer banii si pe ramii facuti cadou. Sa fie totul pana la capat.
O sa trec azi pe Noumax sa verific, desi nu cred ca imi vor da ei informatiile despre un client fara un fel de mandat.
eu cred ca merita efortul, poate si numai pentru ca atunci cand cauti pe google numele lui sa gasesti ce a facut.
evident, trebuie sa-l afli inainte, da’ cred ca te poate ajuta politia pt asta
Scuze, am vazut tarziu discutia asta…am crezut ca s-a incheiat. Se pare ca nu. Mai bine faceam public numele de la inceput, dar m-am gandit ca nu o sa ma creada cineva, de altfel .... de vazut reactiile unora ( pe care nu-i blamez cu nimic…)
Individul, deocamdata userul “Steven” (in acest moment este online pe forum) a mai facut o “victima”. Deci, este recidivist….
Ar fi pacat ca faptele lui (sau mai bine zis caracterul infect pe care-l are) sa schimbe modul in care interactioneaza macuseri…sunt convins ca reprezinta un caz izolat.
Totusi, din toate povestea asta am ramas cu o curiozitate, poate stupida…
Cand m-am intalnit prima oara cu individul (in statia de metrou Eroilor) el a venit insotit de prietena lui, o tanara draguta….oara ea stie langa ce fel de om sta? ... sau este si ea o “victima”?
Mi-am pus intrebarea asta fiindca mi-a facut aceeasi impresie ca si lui yly3, de om serios, jovial, etc.