- Am incercat si reinstall dar degeaba, insa mi-se pare ciudat ca atunci cand rulez “setup-ul” nu imi vede nimic din Suita ca find instalat…
- Am facut o verificare la permisiuni pe HDD-uri totul este OK.
- Setarile de “Performance” din Photoshop sunt corecte.
- Activity Monitor nu imi arata nimic anormal la procesul “Photoshop”, doar cand dau click in aplicatie imi apare “Not Responding”.
Am rezolvat problema, cand “refaci” un user chiar daca ai o colectie de fonturi dezactivata, la urmatorul login iti activeaza toate fonturile care se gasesc in FontBook la “User”. Cand ai 9837 de fonturi… apar probleme la aplicatiile care folosesc “type tool”.
ar fi mult mai bine sa lucrezi cu un manager de fonturi
ar fi mai ușor dacă memoriile ar fi împerecheate
ar fi mai ok dacă ai renunța la dimurile de 1G…
Am SuiteCase Fusion 3… in el apareau dezactivate numai in FontBook erau activate… stiu… ciudat.
Nu imi afecteaza performanta daca renunt la dimurile de 1GB? Am mers pe premiza “sa fie”.
Thanks pentru info, insa l-am citit cand mi-am montat prima oara memorile pe Pro-ul 1.1, am respectat ilustratiile din PDF atat la 1.1 cat si la Pro-ul 3.1. L-am recitit acum si tot nu vad sa fie mentionat undeva ca este incorect sa ai 2x2GB (identici) pe raiser B si 2x2GB (identici) + 2x1GB (indentici) pe raiser A, din contra observ ca asta este recomandarea.
probabil ca nu ai chef de glume la ora asta, dar poti folosi un emulator de photoshop de aici: http://visualidiot.com/articles/photoshop
probabil ca si cu calculatorul poti avea rezultate similare.
seara buna.