Palarie a la Blues Brothers
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

adica ceva ca-n poza asta. platesc eu transportul. am vazut ceva asemanator la mall, in iasi, dar era dintr-un material tip mocheta…proabil erau palarii pt ultimul drum. erau si altele dintr-un material f frumos, un fel de stofa, dar nu aratau ca astea din poza si erau si vreo 250ron

http://www.hookd.dk/Interesser/computer/wallpaper/Blues_brothers_008_45_cm.jpg

Later Edit: Accept si donatii!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 01 Decembrie 2006 02:01 PM

adica ceva ca-n poza asta. platesc eu transportul. am vazut ceva asemanator la mall, in iasi, dar era dintr-un material tip mocheta…proabil erau palarii pt ultimul drum. erau si altele dintr-un material f frumos, un fel de stofa, dar nu aratau ca astea din poza si erau si vreo 250ron

http://www.hookd.dk/Interesser/computer/wallpaper/Blues_brothers_008_45_cm.jpg

Later Edit: Accept si donatii!

Este cea mai tare cerere de la rubrica de față. Să știi însă că dacă ți-aș da o pălărie de-a mea s-ar putea să ți se oprească în nas și să nu mai vezi nimic. De regulă, o pălărie se alege pe capul purtătorului, nu pe capul partenerului.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da’ ce mestere cattus, ai capul mare?! wink) bine ca am eu un nas impozant si are in ce sa se opreasca…..
io astept…poate se va gasi ceva….daca nu, poate la prima de la craciun! daca nu ma dau astia afara .....

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nimeni? c’mon…..please…...vine craciunul, nu vreti sa faceti fericit un suflet de copil ramas captiv intr-un trup de monstru?! sfintele sarbatori de craciun ar trebui sa va faca mai buni….

Semnătură 

‹‹ Maus optic Apple      Sound Blaster Live USB ››