probleme cu ipod 30 gb - “ingheata” frecvent
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.01.06

salut!

prin luna februarie mi-am cumparat un ipod de 30 Gb… pana acum nu am avut probleme cu el, insa, de vreo luna mi se blocheaza constant…
va prezint din simptome, poate vi s-a intamplat si voua si ma puteti, astfel, ajuta:

1. cu multa rabdare, il pot accesa, in windows, ca hard-disk;
2. cand il deconectez se blocheaza si nu mai merge pana la resetare; il resetez, merge un minut-doua si se blocheaza iarl
3. cateodata nici macar icoana aia rosie de deasupra mesajului DO NOT DISCONNECT nu mai apare;

Toata situatia tinde sa devina f enervanta pentru ca, practic, nu-l mai pot folosi decat, cu greu, ca hard-disk portabil…
                                        Daca cineva are idee ce sa-i fac sa nu mai inghete, il rog a-mi lasati un mesaj!
                                                    Multumesc anticipat!
                                                                      Paul

p.s.: de vreo saptamana i-am instalat ultimul soft…  i-am dat si un restore, insa, pe degeaba sick

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

deci ai un pc //  ai si itunes?
care e ultimul soft si cum i-ai facut restore?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am ultimul iTunes 7.02 parca se cheama si am dat restore din el… e in meniu…
dar nimic :(
se blocheaza iar :(

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 25.03.06

te intreb exista posibilitatea daca nu TU,... altcineva sa il fi scapat exact in momentul cand HDD-ul sa acceseze ? - si totusi ma gandesc sa fie o problema de soft… surse magnetice puternice ???
In afara de muzica si mpeg 4, l-ai mai folosit si in alte scopuri ?

Semnătură 

you can destroy the evidences, but you can’t destroy the memories.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

nu l-am scapat niciodata! am avut mare grija sa nu se intample asta… si eu cred ca e o problema de soft dar nu stiu cum sa o rezolv… nicio sursa magnetica prin preajma lui, de asemenea…
am avut pe el poze, filme mpeg4, muzica si, da, l-am folosit si in alte scopuri - pe post de memory stick mai capabil smile ...

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ma tem ca trebuie reinitializat!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

aaa… alte faze care le face.. inainte de a se “imbolnavi”, daca inchideam de exemplu calculatorul, singur, iPod-ul isi dadea seama si nu mai scria DO NOT DISCONNECT… aparea direct meniul principal… acum scoti, bagi mufa, el nici nu se prinde… nasol.. :(... plus ca trebuie resetat, astfel, de fiecare data…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Sterge-l! Daca nici asa nu vrea, ai o buba hardware.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
iaru - 02 Decembrie 2006 08:30 PM

Sterge-l! Daca nici asa nu vrea, ai o buba hardware.

de asta ma tem si eu !  smirk

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 19.12.06

Salut…  De curand mi-am cumparat un iPod 30 GB Fifth generation (adik ultimul). Merge f bine, il updatez, toate bune, dar intr-o zi am apasat din greseala de doua ori f rapid pe acelasi buton si s-a blocat. Nu pot sa-l opresc, cand il conectez la PC nu se intampla nimic, nush c sa mai fac. Plus k nush dak are buton de reset sau…unde e butonul grin. STIE CINEVA CUM IL DEBLOCHEZ????

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Dogg - 19 Decembrie 2006 02:30 PM

Salut…  De curand mi-am cumparat un iPod 30 GB Fifth generation (adik ultimul). Merge f bine, il updatez, toate bune, dar intr-o zi am apasat din greseala de doua ori f rapid pe acelasi buton si s-a blocat. Nu pot sa-l opresc, cand il conectez la PC nu se intampla nimic, nush c sa mai fac. Plus k nush dak are buton de reset sau…unde e butonul grin. STIE CINEVA CUM IL DEBLOCHEZ????

ia si citeste aici : http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=61705 sau da un search cu problema pe care o ai , s-a mai discutat !

Semnătură