Salut !
Ma poate cineva ajuta cu un sfat ?? Am vrut sa copiez un folder de 20 GB din laptopul meu MacBook Pro pe un hard extern sau pe un stick dar nu am reusit ! Folderul se numea “My books” si continea multe carti de medicina. Dadeam copy paste si copierea incepea dar se intrerupea pe la jumatate aparand mesajul ca nu se poate incheia actiunea pentru ca deja exista un folder “My books”... Hardul extern era inainte de inceperea copierii gol. Ce pot face ?
Multumesc.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
ce-i cu familiarizmele astea?
Pt. coneseori sunt Jack.
Pt. ăilalți sunt Mr. Torrance…
scuze io.
sunt biased.
dacuBurebista a întrebat ceva care presupunea că înainte de a pune următoarea întrebare (la interval de dooj de minute distanță) ar fi timp de-o minimă documentare.
scuze că-s acid, da’ dacă vorbim de cărți de medicină se cheamă că avem d-a face cu-n ‘telectual.
Crede-mă că n-aș fi dat răspunsu’ de mai sus dacă era vorba de vreun topic de pe la iPhone unde postează și pițiponci/cocalare și unde îți dai seama imediat din ce zonă vine întrebarea…
Nu fiți răi și sarcastici.
Dacă puteți, știți și aveți chef, ajutați omul care a pus întrebarea.
Un doctor în medicină nu este neapărat și doctor în calculatoare.
Eu unul nu am idee cum să fac o injecție și nici nu voi încerca vre-odată - am auzit că dacă bagi o bulă de aer în venă mori instant. Poate doctorii care citesc asta se miră cât de prost pot să fiu și http://letmegooglethat.com/?q=how+to+give+an+injection
Exact. Dacă omul cere un sfat, daţi-i-l! Dacă, însă, se ia în beţe şi devine obraznic, cum am mai văzut pe aici, pe forum, tăiaţi-i-o.
@francescodog a fost cît se poate de OK şi politicos. E o întrebare care se mai pune, încă, chiar în mediul Windows, unde bîntuie şerpilienii, gorilienii şi peştilienii…