Am de facut o imagine panoramica MARE (constand din 84 de imagini, 2 randuri a cca 42 de imagini fiecare) Ce software imi recomandati pentru o asemenea “bestie” ? (care sa stie sa faca panorama mai automat - NU vreau sa o fac in Photoshop)
Am incercat ArcSoft Panorama Maker dar e limitat la un grid de 4x4 imagini.
Da, cu Panorama Maker poti sa pui cate imagini vrei (ma rog, eu am pus acum vreo 65), dar nu poate prelucra decat maxim 16 intr-o transa.
Dar chiar crezi ca poti urmari mai mult de 16 o data? Poti incerca sa faci transe de cate 16, pe care le bagi apoi din nou la lipit.
Dacu: Da, sunt facute din 2003
altero: vreau sa le printez pe o foaie lunga si mare pentru a fi puse pe un perete intr-o cabană.
M-am apucat sa le fac pe bucati.
O sa incerc si cu Auto Pano si cu PTStitcher ...
Mulțumesc.
Sergiu: Nu, ma refeream daca poti urmari mai mult de 16 poze cand le lipesti. Ca mai trebuie sa casti un pic ochii, oricat de automat ar fi procesul.
Am incercat si AutoPano Pro, care desi se lauda cu o gramada de chestii, mi-a dar un rezultat mai slab decat Panorama Maker. Dar nici n-am stat sa-l bibilesc.
Auto Pano pro a luat toate pozele, le-a lipit cum trebuie dar a ajuns el cum necum la concluzia ca e o panorama de 360˚ (în loc de 180 cum e ea de fapt) si a lipit (foarte prost) inceputul de sfârșit. Mai incerc sa il conving sa nu faca asta.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
:(
cind au schimbat interfata aveau un post care se adresa si mac’ iuzerilor cum ca “soon” se intimpla si pt ei minunea…
ei, uite ca nimic…
intre timp eu ma mai descurc cu #macfilez…