mac "lampa"
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: tulcea
Macuser din: 24.09.09

imi place foarte mult designul imac g4, consider ca inca nu s-a echivalat in modelele mac acest tip de design artistic si de aia am o intrebare. a incercat cineva sa aduca la “viata” un imac g4 introducand pur si simplu o configuratie de mac mini ?

Semnătură 

mac mini cu I mare
mac bookpro 15”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Interesantă idee.

Pare posibil, comparând dimensiunile.
Va fi puțin de lucru la aranjat componentele, dar scăpând de carcasa lui mini poate intră componentele.
Problema va fi la acționarea CD-ului. Poate se poate păstra mecanismul CD-ului original

Dacă nu, poate se face o carcasă din rășină specială de modelism, mai ales că este o semi-sferă, formă simplu de modelat. Rășina permite prelucrări ulterioare, fără a apărea riscul de a se sparge, crăpa, etc…
Dacă cineva vrea sursă de inspirație la modificări, tunning-uri să se uite pe forumurile de modeliști. (lokomotiv.ro, rhcforum.ro, modelism.info.ro, cartula.ro) unde se găsesc idei și se pot vedea rezultate.

Acum că mi-ai deschis apetitul cu ideea mă pun să caut un mac ”lampa” și să văd ce se poate face.

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: tulcea
Macuser din: 24.09.09
interesantul - 12 Ianuarie 2012 09:56 AM

Interesantă idee.

Pare posibil, comparând dimensiunile.
Va fi puțin de lucru la aranjat componentele, dar scăpând de carcasa lui mini poate intră componentele.
Problema va fi la acționarea CD-ului. Poate se poate păstra mecanismul CD-ului original

Dacă nu, poate se face o carcasă din rășină specială de modelism, mai ales că este o semi-sferă, formă simplu de modelat. Rășina permite prelucrări ulterioare, fără a apărea riscul de a se sparge, crăpa, etc…
Dacă cineva vrea sursă de inspirație la modificări, tunning-uri să se uite pe forumurile de modeliști. (lokomotiv.ro, rhcforum.ro, modelism.info.ro, cartula.ro) unde se găsesc idei și se pot vedea rezultate.

Acum că mi-ai deschis apetitul cu ideea mă pun să caut un mac ”lampa” și să văd ce se poate face.

E.

abia astept. eu am o mica afacere si vreau ca sa dau clientii pe spate cu “lampa” si cred ca un Imac actual nu ar avea acelasi efect,pe de-o parte, pe cealata, am nevoie de performante. nu am inca nici lampa dar daca e posibil, cred ca o sa incep sa caut.

Semnătură 

mac mini cu I mare
mac bookpro 15”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Ideea nu este noua. Eu gasisem pe net mai multe incercari de acest gen. Se pare ca problema cea mai mare este conexiunea video. Mufa pentru semnalul video nu este standard. Unii au preferat sa scoata display-ul original si sa puna un LCD din generatie mai noua, care respecta standardul DVI. Rezultatul vizual il consider odios!
Mai gasisem un iMac cu placa de PC cu Athom care a reusit sa lipeasca firele in asa fel incat sa pastreze display-ul original. Problema e ca ruleaza Windows pe iMac.
Bleah… groaznic!

Am sa caut site-urile si revin cu link-uri.

Pana atunci… http://www.youtube.com/watch?v=OWMdi1XEBk0&list=UURVMiIoEEbmlXwBfv5xHUtw&index=1&feature=plcp

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Asta e cea mai reusita modificare:

http://dremmeljunkie.blogspot.com/