Asta ai dreptate nu il sterg de fiecare data.. Acuam am invatzat aia cu spatiul.. cu stick’ul sti ceva !?
Vre-un torrent ceva unde gasesc aplicatzi pentru mac.. mi-a zis un prieten sa cersesc pe aici invitatzie pe un site’ unde gasesc numa pentru mac.. dar nu mai stiu sitele.. daca putetzi sa ma ajutatzi careva.. ca vad ca suntetzi fani mac.. si eu unu in devenire..
Nope. Numai software legal aici pe forum. Citește regulamentul.
Dacă doresti mai multe detalii despre de ce avem politica asta aici pe forum, vina la una din întâlnirile macuser locale (sau naționale) și vei afla mai multe.
Există o groază de aplicaţii gratuite sau foarte, foarte ieftine (o bere, două) care îţi pot acoperi 90% din necesar.
Perian, The Unarchiver, AppTrap, Flip4Mac sînt esenţiale pentru sistem.
Caută, apoi, pe macupdate.com
Ai să te lămureşti.
De exemplu sa vad un tv online si cu abonament nu trebe free dar nu gasesc programele necesare.. am incercat cu pbx tv.. am vazut si postul cu vlc’ul de aici de pe site.. dar nu am reusit nici cu ala.. daca vrea si stie sa ma ajute cineva.. ii pot da si id’ul de la Team Viewer daca nu ma descurc.. si vreau sa va multumesc tuturor pentru ajutor si explicati..
Cu tv’u e complicat in fine.. Mai ma o intrebare.. Am vazut ca scria undeva pe forum ca nu e bine sa faci partitzie pentru boot camp decat la inceput.. inainte sa pui aplicati pe el.. e adevarat !?
Hmm.. Am o problema.. am dat clik pe un site de pe facebook din greseala.. si cred ca am luat un malvare.. si nush sa ma scap de el.. Cand e vorba de asa ceva imi e cam dor de Windows.. :D
M-am uitat si eu acuma la aplicatzi sunt tari vroiam de mult un pc cu aplicatzi ne hakerite care sa faca numa figuri si nervi.. ori cum e tare macul..
Multzumesc Anticipat..
Malware-urile de mac se cer instalate de mana. Cat timp nu instalezi nici un program de pe site in care nu ai incredere, nu ai nici o problema. Daca un site aiurea iti zice sa faci un update la flash, nu accepti ce te pune site-ul ala sa downloadezi ci te duci de mana la adobe.com pe site si iei ultima versiune de flash de acolo cu mana ta.
Pai ca nu ma mai lasa sa intru pe facebook ca zice ca am un malvare.. si sa intru pe alea de la apple dar nu ma descurc acolo.. am scanat cu ClamXav nu gaseste nimic probabil e si foarte slab nu ma asteptam sa gaseasca ceva..