That’s sad ... Sunt curios cine le-a atras atentia celor responsabili pentru a include acest gen.
Adevarul e ca daca exista destul de multi oameni pregatiti sa plateasca, iTunes s-ar alege si cu mp3-uri cu mine fredonand in timp ce fac dush.
Edit: buretel, mai ie manelisti care nu stie de DC++ sau nu au prieteni in retea care sa le dea mura-n-gura prostiile. ITMS saves the day!
OMFG….. chiar am dat search ‘adrian minune” se exact screenshot-ul ala mi-a aparut. Pe de-o parte mi se pare foarte tare faza pt ca oamenii cauta sa vanda, stiu ca exista romani “in afara” care ar cumpara asa ceva, si… vorba aia un ban in plus nu strica. Pe de alta parte…... manele ma?! din toata romania asta MANELE?
si care-i problema frate!? Apple e o societate caritabila? ONG? Daca as avea bani de inceput o afacere, de investit, in manele as investi pt ca se vinde, se scot bani buni. Si mi-as lua cate un mac pe luna. As deschide un netcafe numai cu mac-uri….
Flag this tune as inapropiate ?
Daţi-le mail-uri la Apple ca sa la pună ca Parental alea alea deoarece conţin injurii/pronografii. Dacă primesc fo’ 10 mail-uri supărate ăştia de la Apple o sa le marcheze sau o sa le scoată.
si voi de ce va plangeti de manele? doa rin fiecare luna va lasati banii la salamandra pe acordurile celebrilor trubaduri al caror nume implica si o localitate, de ex “de la valcea”