ma buretzele, viata e complexa si are multe aspecte! hai ca esti simpatic….iti raspund eu la toate intrebarile cand ajung pe 22 in oradea….te scot la un ecler si te invat tot ce trebuie/vrei sa stii
si voi de ce va plangeti de manele? doa rin fiecare luna va lasati banii la salamandra pe acordurile celebrilor trubaduri al caror nume implica si o localitate, de ex “de la valcea”
mc..hai ca io platesc un cremesh dinasta cum numa oradenii fac
ON TOPIC : nu-mi place limewire - ca iau cu viteza mica :(
sau vii la mine sa mancam colac cum face maicamea
si voi de ce va plangeti de manele? doa rin fiecare luna va lasati banii la salamandra pe acordurile celebrilor trubaduri al caror nume implica si o localitate, de ex “de la valcea”
te inseli amice
cand incep manelele noi ne retragem
Era (mai este?) un site rusesc care vindea foarte ieftin mp3-uri. Le vindea ilegal, ca nu avea drepturi pentru asta, dar profita de o slabiciune din legislatia lor. Parca allmp3.ru ii spunea.
Allofmp3.com
Ai dreptate, e legal in Rusia si ilegal peste tot, dar pana nu iau masura rusii restul sunt mai mult sau mai putin legati cu mainile la spate. Nu au resursele necesare sa alerge dupa toate institutiile de carti de credit si sa infunde tranzactiile si sa ma scoata pe mine in tribunal.
Hmmm…pe de alta parte m-am linistit tot dand searchuri pe iTunes, baietii au auzit de Directia 5, Suie Paparude, Mihai Traistariu(he he), Cheloo, Bug Mafia, Shukar Collective, Simplu, Enescu, Porumbescu…Suntem in carti si cu bune si cu rele.