Aplicatii de pe AppStore SUA
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.01.12

Cum pot sa pacalesc localizarea AppStore si sa cumpar aplicatii de pe AppStore din State in dolari? Citisem pe undeva dar nu mai stiu cum se face. Oare AppStore face localizarea dupa IP sau dupa locatia inregistrata cu apple id? In general ar fi buna chestia asta si pentru aplicatii third party de pe alte site-uri. Daca tot avem globalizare macar sa profitam de ea.

Semnătură 

iMac 21.5” i5
MacBook Pro 13
iPad 32 4G
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Trebuie să faci un cont în AppStore US cu card bancar de US sau sa folosesti gift code-uri de US.
Ce vrei tu nu ține de globalizare cât de evaziune fiscală smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Ops, nu stiam ca am nimerit la ministerul de finante… nu e vorba de evaziune fiscala, dar in mare parte producatorii de soft sint din state si eu accept sa le platesc lor softul in moneda lor, ce face UE pt. softul ala ca sa platesc cu 30% mai mult la conversia $/EUR. Eu zic ca e mai bine asa decat sa cautam softuri piratate. Putem discuta aici si despre taxele vamale la produse (electronice sau nu), de ce trebuie sa platesc eu pentru politicile protectioniste? Tu probabil esti multumit cu preturile de la noi mai mari in mare parte ca oriunde in lume, eu vreau sa gasesc variante legale si favorabile mie.

Semnătură 

iMac 21.5” i5
MacBook Pro 13
iPad 32 4G
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.04.08

nu cred ca platesti cu 30% mai mult. de ex. softurile care costa 0.99$ sunt la noi 0.79€ (google zice “0.99 dolari americani = 0.775193798 euro”).
te complici inutil si e posibil sa nu poti avea acces la o parte dintre softuri “locale”. asta sarind peste faptul ca trebuie sa completezi acel formular cu date false smile

nu cred ca merita efortul. eu unul nu ma complic.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
zup - 13 Ianuarie 2012 05:01 PM

nu cred ca platesti cu 30% mai mult. de ex. softurile care costa 0.99$ sunt la noi 0.79€ (google zice “0.99 dolari americani = 0.775193798 euro”).
te complici inutil si e posibil sa nu poti avea acces la o parte dintre softuri “locale”. asta sarind peste faptul ca trebuie sa completezi acel formular cu date false smile

nu cred ca merita efortul. eu unul nu ma complic.

S-ar putea sa fie asa, desi mie mi s-a parut ca sunt doar transformate din $ in eur.

Semnătură 

iMac 21.5” i5
MacBook Pro 13
iPad 32 4G
iPhone 6