Duceti-va pe http://www.gsp.ro si veti vedea nevazutul! Intrati pe orice editorial (Tolontan, Ioanitoaia, Vochin) si dintr-un dock de OS X (Trade mark) va salta un soft Vodafone! Incredibil!
Care-i faza?
Precizează că „Apple și Mac sunt mărci înregistrate ale Apple Computer, Inc.”, dar au oare acceptul Apple pentru reclamă?
Ca ad, mi se pare o tâmpenie, nu-mi dau seama de ce ăștia de la Vodafone au acceptat așa ceva.
E pentru prima data cind docul lui Apple intra intr-o reclama. Sigur, cind mergi pe site-ul Vodafone, te lamuresti. Dar e uimitor, zic, pentru un Win user.
Si google a incercat odata un search specializat pentru utilizatorii de OS X ce emula un dock. Toata publicitatea pozitiva pentru Apple, si tot au fost nevoiti sa-l dea jos. Nu foloseau imagini Apple si numele (TMuri)!
Ce face acum Vodafone, poate sa aiba acceptul Apple Computers Inc. dar sincer ma indoiesc. E si pacat sa le scrii celor de la dept de PR de la apple sa le trimita un cease and desist, dar sa-ti faci asa reclama cu numele si imaginea altuia… nu stiu, mi se pare aiurea. Mai ales ca mentiunea ca Apple si Mac sunt… pare mai mult parte din reclamă decat un disclaimer.
Concluzie: mă bucur că baga cineva in seama si utlizatorii OS X, dar ma intristeaza ca e facut romaneste, așa, în spate, cu cep din conductă.