OS X pe reclama Vodafone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Duceti-va pe http://www.gsp.ro si veti vedea nevazutul! Intrati pe orice editorial (Tolontan, Ioanitoaia, Vochin) si dintr-un dock de OS X (Trade mark) va salta un soft Vodafone! Incredibil!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

Care-i faza?
Precizează că „Apple și Mac sunt mărci înregistrate ale Apple Computer, Inc.”, dar au oare acceptul Apple pentru reclamă?
Ca ad, mi se pare o tâmpenie, nu-mi dau seama de ce ăștia de la Vodafone au acceptat așa ceva.

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

si nu numai. si pe hotnews.ro si pe evz.ro

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

E pentru prima data cind docul lui Apple intra intr-o reclama. Sigur, cind mergi pe site-ul Vodafone, te lamuresti. Dar e uimitor, zic, pentru un Win user.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Si google a incercat odata un search specializat pentru utilizatorii de OS X ce emula un dock. Toata publicitatea pozitiva pentru Apple, si tot au fost nevoiti sa-l dea jos. Nu foloseau imagini Apple si numele (TMuri)!

Ce face acum Vodafone, poate sa aiba acceptul Apple Computers Inc. dar sincer ma indoiesc. E si pacat sa le scrii celor de la dept de PR de la apple sa le trimita un cease and desist, dar sa-ti faci asa reclama cu numele si imaginea altuia… nu stiu, mi se pare aiurea. Mai ales ca mentiunea ca Apple si Mac sunt… pare mai mult parte din reclamă decat un disclaimer.

Concluzie: mă bucur că baga cineva in seama si utlizatorii OS X, dar ma intristeaza ca e facut romaneste, așa, în spate, cu cep din conductă.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am fost pe site-ul Vodafone. Acolo, ai SPECIAL o sectiune mac. Si e specificat pentru laptopuri Apple!

‹‹ MANELE PE ITUNES ?????      Apple addicted? ››