Buna, vreau sa sterg o aplicatie instalata si nu stiu sigur care e procedura pentru a elimina tot ce contine aplicatia aia din sistem. Am citit prin alte parti si am inteles ca merge pur si simplu cu delete, dar mi-e teama ca inca au ramas fisiere in sistem. Poate sa ma ajute cineva?
Si inca o problema, incerc sa reinstalez aplicatia, imi spune ca instalarea a fost cu succes, dar nu pot nici macar sa deschid folderul pentru ca imi spune “can’t be opened because you don’t have permission to see its contents”, desi sunt pe admin
dacă aplicația aia nu are uninstall, atunci sigur poți să o bagi direct la coș - nu ai probleme deloc pe mac
dacă totuși te simți mai bine dacă dai un delete complet, atunci instalează (sic!) AppZapper și stergi aplicația nedorită cu ajutorul celei noi
Sunt 2 modalitati de a sterge o aplicatie:
1. uninstall
2. muti aplicatia in trash
Referitor la delete, instaleaza aplicatia apptrap si activeaz-o. Dupa ce ai activat apptrap , de fiecare data cand stergi/muti o aplicatie in trash si ii dai empty trash , apptrap te va intreba daca vrei sa stergi tot ce are legatura cu acea aplicatie.
Nu sunt un user vechi de mac, poate am gresit cu ceva.
un joc. l-am sters si incerc sa il reinstalez de doua ore deja, si de fiecare data repeta figura asta, ceea ce ma face sa cred ca inca mai sunt fisiere ramase in sistem
pot fi mai multe cauze posibile
ar putea fi o problemă cu jocul, cu userul tău sau cu sistemul
îcearcă să faci un user nou, loghează-te pe el și vezi dacă merge jocul
sau încearcă să “cureți” mai bine cu una din aplicațiile de mai sus