Bug YouTube doar pe Safari
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.09.09

Salut,
Am si eu o eroare pe care am observat-o doar pe Safari: daca ascult o melodie din playlist-ul meu de pe YouTube si intre timp deschid un nou tab si citesc de ex un forum, in momentul cand melodia se incheie, nu se incarca urmatoarea melodie decat daca ma intorc pe tab-ul cu YouTube. Pe firefox am observat ca functioneaza ok si nu trebuie mereu sa apas pe tab-ul de YouTube, pot asculta un playlist cap-coada. Voi ati patit asa ceva pe Safari? Bug de la ei?
Multumesc.

Semnătură 

MacBook Pro 2,26 GHz Intel Core2Duo, 8GB DDR3, 120GB SSD, NVIDIA GeForce 9400M
iPhone 6S
iPhone 8

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

Și eu am la fel…dar nu mă deranjeaza.

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Valcea
Macuser din: 05.12.06

Un alt bug: daca deschid youtube.com , pot sa vad lista de clipuri, dar in momentul cand dau click pe un clip din youtube, pe pagina youtube.com nu ruleaza video-ul, merge doar audio iar ecranul player-ului ramane negru pe tot parcursul clipului. Acest lucru se intampla doar pe site-ul youtube.com . In alte site-uri care ruleaza clipuri din youtube, merge sa vad clipurile dar pe site-ul lor, nu pe youtube. Puteti sa-mi spuneti si mie ce are? De ce nu ruleaza video-urile pe youtube.com in Safari ?
Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Fa-i un reset general lui Safari. Poate sa fie de vina cine stie ce cookie sau alta prostie. Eu folosesc doar Safari ca browser si nu am avut nici o problema de genul asta din fericire. Adu la zi si pluginul de flash daca nu e actualizat dar cred ca se va rezolva cu resetul lui Safari. Poti incerca si doar o golire de cache in prealabil.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Luati de mana ultimul Flash de la Adobe.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 25.07.06

va recomand cu mare caldura:

http://hoyois.github.com/safariextensions/clicktoplugin/killers.xhtml