Am observat ca powerbookurile Titanium nu au bluetoth incorporat, vreau sa stiu daca achizitonez un disp bluetoth pe usb va merge la fel ca si bluetothul incorporat?....adica ce ma intereseaza pe mine in special este sa imi pot transfera de pe tel…poze, filmuletze si muzica si vice versa….daca ar mai merge si frontRow ar fi excelent dar in primul rand asta ma intereseaza sa mearga transferul de date intre tel si mac ...si transfer de date intre 2 macuri….daca stie cineva chestiile astea si din experienta proprie ii mai cool. Tks all..
Mersi de incurajare….intrebarea mea legata de airport din nou…trebuie sa imi cumpar orice airport de 54 sau special pt powebook g4?....ca pe noumax si istyle nu specifica pentru ce sunt…scrie doar airport atat. Banuiesc ca ii bun ala nu?
Cand suni sa intrebi daca au pe stoc, te intreaba (cei de la iStyle, cel putin) seria Macului. Asa sunt siguri ca ce au pe stoc sau au de adus se potriveste perfect. La iStyle aduceau in 20 de zile ultima oara cand am sunat eu (acum 2-3 sapt) si la Noumax mi-au dat pe loc. Apple.ro nu mi-au raspuns la email. (huuuuăăăă!!!)
Daca ai deja airport la 11Mbps si-ti merge, eu iti recomand sa-l lasi asa. Mai mult de 1MB pe secunda nu cred ca ai oricum conexiunea de internet. Eu am folosit ceva timp un G3 si n-am simtit nevoia de mai mult. Singura data cand simteam ca ar fi mers mai bine era cand imi trimiteam fisiere mari (filme) de pe un mac pe altul pentru ca mi-era lene sa le iau pe ipod sau sa le transfer direct prin FW (care BTW e extrem de rapid, configurare 0). So, nu arunca banii pe fereastra! Receptia e aceeasi (ca si putere semnal).