@Kevo, cum scoteai sunetul din apple TV prin iesirea “optic audio”?, eu am doar jack normal la boxe, dar am vazut pe net un adaptor “optic audio-jack 3.5 mm.
Am mai facut un pas: Ipad 2 e la mine, nou si fara jailbreak.
Felicitari pt iPad…chiar merita achizitia facuta. Pune mana si fa jailbreak. Nu inteleg cum poti fi entuziasmat de jocuri pe iPad…mi se par cel putin banale. Ca bagi un Angry Birds de fun asa, inteleg…dar “gaming” pe iPad…come on.
eu nu stiu cum poti TU sa te joci pe xbox la anul de gratie 2012 cand avem touch screen, accelerometru samd. consola e de domeniul trecutului, interactiunea cu jocul e cel putin primitiva. cat de stupid e sa conduci o masina apasand pe butoane stanga dreapta cand poti tine un ipad in mana ca pe volan? daca ipad3 vine cu quad core cum se aude, va fi la fel de tare ca un psp vita de ex. sau jocuri gen draw race, de neconceput pe ps3 sau xbox; povestea cu displayul ca output device si mausul, tastatura sau consola ca input device e deja pt retardati; nu demult un grangure de la electronic arts spunea ca ipadul este “the fastest growing gaming platform”, iar consolele au ajuns de la 80% prin 2000 la vreo 40… dar inteleg ca fiecare isi apara saracia, doar nu o sa zici acu ca ai aruncat banii degeaba ideea cu jailbreakul e la fel de stupida, cel putin daca vrei un device stabil, fara probleme, cu baterie care sa tina cat zice apple ca tine etc. ia-ti android daca te mananca undeva
buna ziua și tie, zalmoxis…
bag de seamă că urmărești demult discuția asta
de la primul post ești foarte hotărit
aruncă un ochi pe regulamentul forumului, te rog, și nu mai fi așa încrincenat!
“I get disliking Apple, I really do, but your dismissing the iPad as a gaming device is a little naive. The 3DS has lower resolution screens, inferior battery life, no cellular data option, games are more expensive, and the system is basically useless for browsing, watching videos and listening to music.
I own many games on the iPad that are every bit as deep as their DS/3DS equivalents. They always look a lot better, too - try GTA: Chinatown Wars on iPad side by side with DS, for example. Or compare Infinity Blade or Real Racing HD with anything on a handheld console.
The Nintendo systems have access to much more licensed content, and are the only places to play Nintendo franchises, but comments like these from Riccitiello show that this is something that will change rapidly. All models of the DS (inc. 3DS) have sold ~150 million combined worldwide. Apple recently reported over 200 million iOS devices sold - and they are increasing sales on a quarterly basis. App store revenues, too, are through the roof and continue to climb. With those sorts of numbers, supporting iOS over traditional games consoles becomes a no brainer.”
eu nu stiu cum poti TU sa te joci pe xbox la anul de gratie 2012 cand avem touch screen, accelerometru samd. consola e de domeniul trecutului, interactiunea cu jocul e cel putin primitiva.
televizorul e mult ma mare decat ipad-ul si controlul pe touchscreen lasa de dorit foarte mult. sa te vad pe tine cum joci gta 4, chiar si cu accelerometru.
nu poti juca orice tip de joc pe touchscreen (la fel cum nici pe consola nu prea poti juca jocuri de strategie).
am si consola si ipad, sa nu te prind ca-mi sari in cap cu asta
consola sta si strange praf, dar ce joc din an in paste pe ea, nu as putea juca pe ipad.
televizorul e mult ma mare decat ipad-ul si controlul pe touchscreen lasa de dorit foarte mult. sa te vad pe tine cum joci gta 4, chiar si cu accelerometru.
nu poti juca orice tip de joc pe touchscreen (la fel cum nici pe consola nu prea poti juca jocuri de strategie).
am si consola si ipad, sa nu te prind ca-mi sari in cap cu asta
consola sta si strange praf, dar ce joc din an in paste pe ea, nu as putea juca pe ipad.
pai tocmai la asta ma refeream si eu - un ipad e o investitie mult mai buna; e super portabil, il iei cu tine unde vrei, si faci mult mai multe chestii, inclusiv gaming; majoritatea userilor nu sunt hard core gamers, iar ceea ce stie sa faca un ipad este arhisuficient, comparabil cu ce fac alte portabile pe piata de jocuri
mai bag doua linkuri cu un dev de la epic games, desi e plin netul de informatii, pt cine chiar vrea sa se informeze
Scurt off-topic: 2 chestii simple, testate, ca mouseul tot e un device obsolete, pentru retarzi: incearca Battlefield pe iPad vs. BF pe consola/PC si orice sim auto pe iPad vs. orice sim auto pe consola/PC via volan.
iPad-ul o fi platforma de gaming pentru viitor dar, deocamdata, gaming-ul adevarat se face pe computere / console.
Bineinteles, depinde de definitia fiecaruia cu privire la “gaming”.
De la o discuție despre calitățile și defectele AppleTV 2 s-a ajuns la lupta de clasă între jocurile pe peceuri și console. Vă rog nu mai deturnați thread-urile, deschideți o discuție nouă la Discuții Generale despre asta și puteți face judo mental cât doriți (atâta timp căt nu vă insultați și nu încalcați regulamentul forumului)
pai daca ai ipad2 si appletv2 poti mirora jocul pe un screen mare, ca pe consola deci are legatura pana la urma ma rog, am inteles ideea, eu n-am facut decat sa ma raportez la ce au mai scris si altii pe aici, ca nu eu am deschis discutia cu jocuri pe ipad; care btw e cea mai tare platforma de gaming la ora actuala daca baga astia retina display si quad core va fi rupere de oase pe la sony si nintendo et co
pai daca ai ipad2 si appletv2 poti mirora jocul pe un screen mare, ca pe consola deci are legatura pana la urma ma rog, am inteles ideea, eu n-am facut decat sa ma raportez la ce au mai scris si altii pe aici, ca nu eu am deschis discutia cu jocuri pe ipad; care btw e cea mai tare platforma de gaming la ora actuala daca baga astia retina display si quad core va fi rupere de oase pe la sony si nintendo et co
Prietene ai fetish cu iPad-ul? ) Inteleg ca esti mandru de achizitia ta, dar chiar asa?
Eu am si iPad2 si Xbox360 si PS3. iPad-ul nu il folosesc niciodata la jocuri, e stupid sa spui ca alea se pot numi jocuri pt pasionatii de gaming…alea sunt joculetze.
PS3-ul nu il folosesc prea mult k consola, ci ca blu-ray player 3D.
Am pana acum 170 jocuri de Xbox…cate jocuri pt iPad ai tu? 10-20? Joaca tu Angry Birds pe iPad si lasa-ma pe mine sa joc pe Xbox Asssassins Creed, Gears of War, Call of Duty, Battlefield, Mass Effect, Borderlands, Bioshock, Alan Wake, Forza si o gramaaaada de alte JOCURI, nu x si 0 pe iPad…
Get back on track from the off topic and stop praying at the iPad…it’s just a tablet
prietene - ca sa te parafrazez, nu de alta - stupid e sa spui ca pe ipad nu poti juca decat angry birds, ics-zero sau tetris; as putea sa iti fac o lista, dar nu ii vad sensul - cine vrea jocuri pe ipad, gaseste; cine nu, sa mai sape alt silly example este cel cu numarul de jocuri… se pare ca te intereseaza mai mult cantitatea decat calitatea; ipadul e un device mult prea nou ca sa facem comparatii de genul asta, procentual insa evolueaza mult mai rapid decat consolele cu care te mandresti tu - o spun cei de la EA si epic games etc; in plus, ma refeream la modul de interactiune cu device-ul, care e radical diferit decat point and clickul vechi de treizeci de ani care tie ti se pare atat de actual; daca vrei comparatii pertinente, atunci fa-le intre portabile, nu intre soarece si elefant; pt ca altfel si eu pot spune ca in afara de jocuri nu faci nimic cu ps3ul tau, pe cand un ipad e mult mai eficient din orice punct de vedere - o data ca e ultraportabil si a doua ca stie mai multe decat un xxx-box, in care bagi o caruta de bani ca sa faci un joc din an in pasti cum zicea cineva - nimic mai mult; de fetishuri nu poate fi vorba, tu esti cel care da sfaturi solicitate sau nu (ia-ti consola, pune mana si fa jailbreak etc.) ca asa ti-a casunat matale pe cortex (dincolo de obsesia cu ps2/3/bla bla); spui ca ipadul e “just a tablet”, de parca pana acuma numai cu tablete si touch screens am avut de a face; dar poate ca in universul paralel in care traiesti tu asa este, who knows
prietene - ca sa te parafrazez, nu de alta - stupid e sa spui ca pe ipad nu poti juca decat angry birds, ics-zero sau tetris; as putea sa iti fac o lista, dar nu ii vad sensul - cine vrea jocuri pe ipad, gaseste; cine nu, sa mai sape alt silly example este cel cu numarul de jocuri… se pare ca te intereseaza mai mult cantitatea decat calitatea; ipadul e un device mult prea nou ca sa facem comparatii de genul asta, procentual insa evolueaza mult mai rapid decat consolele cu care te mandresti tu - o spun cei de la EA si epic games etc; in plus, ma refeream la modul de interactiune cu device-ul, care e radical diferit decat point and clickul vechi de treizeci de ani care tie ti se pare atat de actual; daca vrei comparatii pertinente, atunci fa-le intre portabile, nu intre soarece si elefant; pt ca altfel si eu pot spune ca in afara de jocuri nu faci nimic cu ps3ul tau, pe cand un ipad e mult mai eficient din orice punct de vedere - o data ca e ultraportabil si a doua ca stie mai multe decat un xxx-box, in care bagi o caruta de bani ca sa faci un joc din an in pasti cum zicea cineva - nimic mai mult; de fetishuri nu poate fi vorba, tu esti cel care da sfaturi solicitate sau nu (ia-ti consola, pune mana si fa jailbreak etc.) ca asa ti-a casunat matale pe cortex (dincolo de obsesia cu ps2/3/bla bla); spui ca ipadul e “just a tablet”, de parca pana acuma numai cu tablete si touch screens am avut de a face; dar poate ca in universul paralel in care traiesti tu asa este, who knows
Am terminat cu off topicul ca evident esti pe langa…subiect.
Nu ma laud cu Xbox-ul si PS3-ul cum spui tu. la fel de bine poti sa spui ca m-as lauda si cu iPad-ul pt ca si pe ala il detin. Nu ma intereseaza cantitatea, dar toate jocurile mele de Xbox sunt jocuri care au nota de la 8 in sus…deci cantitate SI calitate.
Observ ca nimeni nu iti poate diminua dragostea pt tableta magica…eu ma bag putin pe Xbox Live…asa in ciuda )
Intra si tu de pe iPad sa facem un Halo online. Aaah, am uitat…nu poti. Nasol…Looool