4 din 5
4
M-am saturat de Apple TV 2
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.02.12

asa cum nici tu nu poti juca contre-jour sau draw race pe ps3 samd… wink in fine, n-are sens discutia - cainii latra, caravana trece wink you get on board or get left behind; cu consola in brate raspberry

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

Ce bine ca am scapat de el la timp. Acum ca a aparut ATV2 cu 1080p, ar fi stat pe post de bibelou dc nu il vindeam.

Dar nici nu mai cumpar altul pana nu va avea un chip adevarat, care sa permita un play fluent fara sacadari. Mai simplu e un Mac cu XBMC conectat la TV

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 24.01.12

Eh, intre timp am mai crescut, am mai facut ceva schimbari: am vandut tot ce aveam si am ramas doar cu Ipad 3 si un LCD de 107 cm.

Intrebare pentru kevo:

Vreau sa iau apple tv 3 pentru filme in principal. Tu ai experienta mai bogata, in ce conditii pot vedea filme mkv full hd, cu subtitrare luate XXX?

In gand am ce mi-ai zis tu: XBMC, dar deocamdata am ios 6 pe Ipad 3 si apple tv urmeaza sa il cumpar. Etapele ar fi: jailbreak si pe una si pe alta? sau pot vedea filme chiar si fara? Am mai auzit de cateva playere: oplayer, buzz player, av player hd.

Mersi anticipat!

[ Modificat: 01 Octombrie 2012 04:08 PM de toma ]
 Semnătură 

Iphone 7 plus

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Atv3 nu are metodă de jailbreak încă. Dacă tot ai iPad, cumperi AirVideo din AppStore, descarci AirVideo Server pe gratis și vezi orice film din computer prin iPad pe ATV3. Fără jailbreak. Eu așa fac.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRank
Jr. Member

Mersi de interventie, insa nu mai am PC, cum am zis mai sus, doar Ipad si Lcd…stiu, e nebunie, dar m-am riscat si acum caut solutii!

Semnătură 

Iphone 7 plus

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRank
Jr. Member

Mersi de raspuns, dar nu mai am calculator…am ramas doar cu Ipad si Lcd…atat!

Semnătură 

Iphone 7 plus

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Daca aveai un AppleTV 2, era mult mai simplu. Dar acum nu se mai fabrica si pe eBay se vand la niste preturi astronomice.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Iar ma bate gandul sa iau un Apple TV, desi nu am fost multumit de 2.

Apple TV 3 suporta 1080p deci presupun ca nu mai sacadeaza.

Cum au spus si ceilalti, inca nu a aparut jailbreak dar se asteapta ca pana la sfarsitul anului sa fie gata.
Inca mai am 6 luni de subscription la ATV Flash, doar ca browserul lor nu suporta subtitrari pe siteurile html5 cum e de ex vplay.

Odata ce apare jailbreak pt Apple TV 3 poti instala XBMC care gaseste subtitrari la aproape orice film…doar ca browserul web nu suporta subtitrari.
Eu nu am nevoie de subtitrari la seriale, dar uneori sunt bune.

Playstation 3 are un browser mai bun decat un Apple TV, dar din pacate nu poate sa ruleze mkv-uri din retea, deci nu il pot folosi decat pt vplay.

O alta varianta ar fi Boxee Box care e la reducere la 120€. Pe de alta parte, nu are o interfata atat de tare ca a XBMC-ului, plus ca pierzi orice AirPlay cu iPad sau iPhone, pe care recunosc ca nu prea il foloseam cu Apple TV 2, dar e bine sa il ai.

Exista XBMC pt iOS, dar necesita Jailbreak.

Deci, logic ar fi sa astept Jailbreak pt Apple TV 3 si sa iau unul pt a vedea mkv-urile din retea (Time Capsule), plus mirroring de pe Mac, si pt vplay sa folosesc PS3-ul.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 29.12.09

PS3 poate rula mkv-uri din retea, cu PS3 media server.
http://www.ps3mediaserver.org

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11

Hmmm…. AppleTV implica prea multa bataie de cap pentru mine. Ca orice lenes, am ales solutia cea mai simpla: HTPC. Pretul e triplu fata de AppleTV (incluzand si sistemul de operare, ca mi-e lene sa invat linux) dar posibilitatile de vizualizare si configurare sunt incomparabile.

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.10.11

RE: Cum au spus si ceilalti, inca nu a aparut jailbreak dar se asteapta ca pana la sfarsitul anului sa fie gata.

Nu o sa apara jailbreak ...... nu va mai complicati aiurea.

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

PS3 media server merge oribil…sacadat. Plus ca nu merg subtitrarile.

O sa apara jailbreak, nu fiti pesimisti.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Petea - 25 Decembrie 2012 11:07 AM

Hmmm…. AppleTV implica prea multa bataie de cap pentru mine. Ca orice lenes, am ales solutia cea mai simpla: HTPC. Pretul e triplu fata de AppleTV (incluzand si sistemul de operare, ca mi-e lene sa invat linux) dar posibilitatile de vizualizare si configurare sunt incomparabile.

Ai perfecta dreptate…si eu as alege oricand un HTPC in fata oricarui mediaplayer, dar nu ala…

Trebuia sa alegi cel mai ieftin Mac Mini 2nd hand care e tot de trei ori mai scump decat Apple TV, dar are OSX nu Windowze.

Si eu vreau un iMac pe care sa il folosesc SI ca player prin HDMI pe TV, dar ce faci cand vrei sa faci ceva pe Mac si in timpul ala vezi si un film? E incomod. Un player e bun langa un TV, dar unul stabil si sigur cum e Boxee, dar care sa fie si customizabil si cu AirPlay cum e Apple TV.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Apple tv + iphone + mac + air video ai poti vedea orice smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 14.01.13

Am si eu un Apple TV2 , cu jailbreak si xbmc pe el - care si-a facut datoria ... am vazut sute de episoade pe vplay.ro (cu plugin-ul de vplay) - chiar daca plugin-ul nu mergea perfect (nu mergea sa treci la pagina 2) - aveam “grija” sa dau click pe episoade pana serialul aparea in “favorite” - si apoi ma uitam linistit.
  Calitatea 720P nu ma deranja deloc. Stiam ca nu pot vedea un “Planet Earth 1080p” - in adevarata lui splendoare.

A ajuns in cutie. Frumos. Cu telecomanda deasupra. Asta de cand mi-am cumparat un Raspberry PI modelul cu 512 MB RAM ... si am pus pe el OpenElec .... merge INCREDIBIL ! Cred ca o buna vreme de acum incolo nu o sa mai am prebleme ....

Stie si AirPlay daca e nevoie, si merge perfect si fara probleme ...

Just my 2 cents ...

Semnătură 

MacBook Air 13 inch (Mid 2013) - i5 Haswell HD5000 4GB/128GB SSD
Retina Display MacBook Pro 15 inch (Early 2013) - i7 HD4000 8GB/256GB SSD
iMac 21.5 inch (Mid 2010) - i3 Radeon HD 4670 16GB/1TB HDD
iPhone 4S 16GB Neverlocked
iPad 2nd Generation 16GB Flash Storage + 3G (cartela Digi)
iPod Video 5th generation - 30GB
Apple TV 2nd Generation (Jailbreaked Running XBMC)

4 din 5
4