2 din 2
2
Telefon refurbished
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
LuciBv - 19 Ianuarie 2012 11:55 AM

garantia este pe iphone+ accesorii. Adica daca castile nu iti mai merg si te duci cu ele, ti le schimba(bineinteles in cazul unei folosiri normale). La fel si cu cablul de date(deja am schimbat 2 pana acum pentru ca se rupsese , din cauza uzurii).
Iphone-ul schimbat in garantie e nou, nu refurbished. Vine doar iphone-ul, cu o tzipla pe el, intr-o cutie mai mica neagra. Garantia e prelungita cu 3 luni in cazul in care schimbul se face aproape de data limita a garantiei.

Cazurile astea sunt valabile cel putin la Apple store. Acum ar trebui sa fie valabile si la vanzatorii autorizati Apple.

Putin off-topic.

Cablul de la iPhone mi se duce, mai am 1 an garantie, daca ma duc la Orange mi-l schimba ? Esti sigur ?
Multumesc ! smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08
Doc - 19 Ianuarie 2012 11:41 PM

Pai oare daca sunt refurbish de la Apple, crezi ca ii durea mana sa le faca never been activated?

smile corect!
din cate stiu si eu tot ce se schimba se schimba cu tel refurbished.am un coleg care anul trecut s-a dus cu un 3GS la garantie pt un pixel mort.
dupa 3-4 zile lau sunat sa vina sa-si ridice noul telefon,cei drept arata ca si scos din tipla.
dar avea cateva ore bune vb,si o intreaga agenda cu numere de tel din state smile
in acest moment stocul de i4S refurbished nu este asa de mare,asa ca mai ai norocul sa-ti mai iei si unul nou in schimb,dar eu cred ca 90% din i4 inlocuite sunt refurbished.
si asta am auzit-o din mai multe surse.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

nu va bazati ca daca are tipla pe el nu este refurbished. oricum, operatiunea asta nu o face orange/vodafone/etc asa ca nu prea are relevanta daca pe site la apple scrie ca nu e folosit.
al meu era in tipla, dar totusi pe suruburile de jos se vede o urma foarte usoara de uzura. daca nu te uiti atent, nu o vezi. ma indoiesc de faptul ca daca era nou, era urma aia.

nu mi se pare ok pentru ca am platit 9 mil ca sa mi-l “repare”, macar originalul meu stiam ca e bine intretinut. nu eu am cerut sa mi-l schimbe, preferam sa-l repare.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.08.11

Daca e asa, de ce nu incercati sa va schimbati supplier-ul? http://www.quickmobile.ro/telefoane-apple

2 din 2
2