Deblocare iphone
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.01.12

Buna seara ,

In primul rand imi cer scruze daca mai exista acest subiect , am cautat insa nu am reusit sa gasesc .
  Am facut jailbreak pe un iphone 3gs, la Ios 5.0.1 ... toate bune si frumoase pana cand am introdus cartela cosmote.
  Nu imi recunoaste nicio cartela , indiferent ce retea ar fi din romania . Telefonul e cumparat de la cineva cu ceva timp in urma . Deci nu am nici gevey si nici phonebook.

Daca ma puteti ajuta va rog .
    va multumesc,
    Costin

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.01.09

Din cate stiu eu, daca ai facut update la 5.0.1 ti-a facut automat si update de baseband.
Daca telefonul nu este neverlocked, trebuie sa faci unlock. Ca sa faci unloack, singura posibilitate este sa pui baseband de ipad (6.15.00), pierzand astfel GPS-ul.
Apoi faci unlock si gata.

PS. Repet, din cate stiu eu. Ai grija ca treaba cu baseband de ipad este ireversibila. Mai asteapta si alta parere, eventual posteaza aici ce baseband ai acum.

Semnătură 

I don’t do .INI, .BAT, or .SYS files… I don’t configure peripherals or networks before using them… I have a computer to do all that… I have a Macintosh.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
inferno - 19 Ianuarie 2012 10:19 PM

Din cate stiu eu, daca ai facut update la 5.0.1 ti-a facut automat si update de baseband.
Daca telefonul nu este neverlocked, trebuie sa faci unlock. Ca sa faci unloack, singura posibilitate este sa pui baseband de ipad (6.15.00), pierzand astfel GPS-ul.
Apoi faci unlock si gata.

PS. Repet, din cate stiu eu. Ai grija ca treaba cu baseband de ipad este ireversibila. Mai asteapta si alta parere, eventual posteaza aici ce baseband ai acum.

Pai m-am gandit si la asta , problema este ca am baseband 6.15.00 , tocmai de aceea nu imi pot da seama ce sa aiba . Am instalat si ultrasn0w din cydia si degeaba :-??

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie

a si inainte tot baseband 6.15.00 aveam :-??

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.01.09

daca ai deja cydia si bb 6.15, incearca cu redsn0w cu cydia debifat si ipad baseband bifat (trebuie repus baseband de ipad)

Semnătură 

I don’t do .INI, .BAT, or .SYS files… I don’t configure peripherals or networks before using them… I have a computer to do all that… I have a Macintosh.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

Iti multumesc mult de tot , merge perfect.

Am facut cum mi-ai spus. Merge la sigur ms frumos