S-a mai discutat pe tema asta, jailbreak-ul face ifonu mai putin boring decat este fara jailbreak, mai customizabil. ca sa nu mai vorbim de cei care depind de unlock, si fara jailbreak nu pot face decodare. motive sunt destule…
Ai acces la browserul de fisiere, ceea ce mie mi se pare un avantaj. Poti sa instalezi tot felul de aplicatii pe care din diferite motive nu le gasesti appstore, aplicatii utile chiar.
Iarasi cu JB, poti sa iti personalizezi mai mult jucarica. Iarasi tonuri de apel fara sa mai te chinui cu editat si apoi convertit si sincronizat in iphone.
Sunt fff multe aspecte pro JB.
Sa nu mai vb de cei care au neoie de unlock. Unlock fara JB nu s-a inventat inca…
In final e optiunea fiecaruia daca face JB sau ba. Fiecare face ce vrea cu telefonul lui, si si-l aranjeaza asa cum ii place mai mult. Si stii ce se spune despre gusturile oamenilor….)
3G unrestrictor.tot nu inteleg de ce nu pot folosi FaceTime prin 3G.dar probabil asta va fi un mare feature pt iPhone 5
cum nu am inteles nici de ce nu am putut sterge apelurile individual,pana la iOS 5.in fine…
eu unu am renuntat la JB.daca vreau vreo aplicatie,o cumpar.
Nu inteleg de ce nu va luati voi Android, daca va doriti customizarea. Nu e mai simplu? Nu sunt ironic, sunt curios.
Am incercat de mai multe ori si eu jailbreak si de fiecare data telefonul a devenit mai instabil.
Jailbreak, dupa mine, nu are nici o legatura cu pirateria&Co;. Este pur si simplu un mod de a scoate din iPhone tot ce poate! E un nivel foarte comod de customizare. Eu am facut Jb pentru: Mail Enhancer (semnaturi pentru fiecare cont de mail din iPhon plus alte niveluri de customizare ale Mail.app), Activator (gesturi care inlocuiesc apasarea butonului Home, ca sa nu se duca dracu’, ca ultimul…), Winterboard, Gridlock si…cam atat.
Imi vine sa rad cand vad ce argumente sunt aduse.
Toate prostiile alea rup bateria…
99% nu recunosc dar toti fac jailbreak pentru aplicatii piratate ca na, “cum sa dea 100euro pe navigon?”
Stiu ca acum o sa imi sara toti in cap ca nu am dreptate dar nu ma intereseaza, e strict parerea mea.
Bateria nu e rupta deloc, merge la fel ca inainte, nu simt nici o imbunatatire sau inrautatire a timpilor de utilizare.
De aplicatii piratate nu zic nimic, nu sunt de acord cu ele, am prieteni developeri, stiu cum ii afecteaza aspectul asta.
jailbreak-ul afecteaza autonomia bateriei. am stat 3 luni fara jailbreak si am ajuns si la 3 zile autonomie si 7,5 ore utilizare. de cand am jailbreak pe 5.0.1 nu mai ating asemenea performante in aceleasi conditii de utilizare. nu sunt singurul, am destui prieteni care au acelasi feeling.
Eu personal fac JB doar de nevoie, la telefonul sotiei (locked cu BB de iPad). In rest, fara JB pe i4-le meu (neverlocked) sau pe ipad. Am cumparat iGo si tot ce am mai avut nevoie cu cardul, efortul de management al device-urilor este zero, performanta maxima. Ma bucur ca exista JB, pentru tot felul de scenarii in care se poate sa ai nevoie, dar exclud utilizarea unui device JB-uit ca si “main work tool”.
ma intreb cati sunt constienti de faptul ca in momentul in care se face jailbreak, sandbox-ul nu mai functioneaza si orice aplicatie are acces la orice exista pe telefon…