ca sa inchei interventia despre jailbreak, cred ca baiatul asta o zice cel mai bine.
When asked about Apple stealing ideas from jailbroken apps and tweaks, Comex explains:
“Jailbreak community puts an idea in front of people with a crappy implementation; Apple polishes it to the point where it can be an OS feature.”
Comex sau Nicholas Allegra e fondatorul JailbreakMe si a primit un internship de la Apple, pentru cine nu stie.
3G unrestrictor.tot nu inteleg de ce nu pot folosi FaceTime prin 3G.dar probabil asta va fi un mare feature pt iPhone 5
cum nu am inteles nici de ce nu am putut sterge apelurile individual,pana la iOS 5.in fine…
eu unu am renuntat la JB.daca vreau vreo aplicatie,o cumpar.
te-ai gandit vreodata cate date mananca video call-ul ala?
si mingea e in totalitate la operatorii de telefonie. Deutsche Telekom o sa introduca o optiune platita la abonamentele lor, speciala pentru Facetime/VoIP.
da,in jur de 3mb/secunda.cum am nelimitat chiar nu imi pasa.si sincer nu stau sa fac videoconferinte pe tel.dar cateodata era utila aceasta obtiune.in fine.
ce operator ofera 3G nelimitat la noi?
din cate stiu eu, ofera 3G la viteza maxima in limita a 1/2 GB si dupa iti limiteaza viteza drastic. Iar cu viteza limitata ma indoiesc ca ti-ar functiona FaceTime.
Orange.
Eu fac trafic lunar de 3-4GB. Rareori ma conectez la Wifi ; cam totul fac pe 3G - Scot Apps si Podcast-uri, Browsing, FaceTime.
Pe abonamentul meu (Pantera 29) dupa 1GB viteza scade la 256kb/s si am facut de multe ori FaceTime cand viteza era scazuta ; mergea, da nu grozav
ce operator ofera 3G nelimitat la noi?
din cate stiu eu, ofera 3G la viteza maxima in limita a 1/2 GB si dupa iti limiteaza viteza drastic. Iar cu viteza limitata ma indoiesc ca ti-ar functiona FaceTime.
corect.dupa 1Gb trafic imi scade la 256kb/secunda.dar asta este doar problema mea.daca eu vreau sa folosesc face time prin 3G ma priveste.
in fine.eu cred ca vom avea aceasta posibilitate cand v-a aparea iOS 6
deja m-am obisnuit sa primesc cu pipeta
ma intreb cati sunt constienti de faptul ca in momentul in care se face jailbreak, sandbox-ul nu mai functioneaza si orice aplicatie are acces la orice exista pe telefon…
Lingurita de [cenzurat] de dimineata…
Applicatiile din App Store sunt sandboxed indiferent ce faci tu pe telefon. Codul e verificat si semnat de Apple. Ce pui din Cydia pui cu mana ta, dar ce iei de la Apple nu are acces decat la ce a zis Apple ca are acces.
Ce pui din Cydia pui cu mana ta, dar ce iei de la Apple nu are acces decat la ce a zis Apple ca are acces.
nu ma refeream la aplicatiile din appstore ci la cele din cydia. nu-mi spune ca ai certitudinea ca tot ce iei de acolo e 100% sigur, pt ca nu te cred ca te-ai uitat in codul sursa de la toate si le-ai compilat de mana. in final, nici macar nu e vorba daca este sau nu, ci doar despre faptul ca este posibil sa fie.
Va spun eu de ce majoritatea (atentie nu toti) isi fac jailbreak:
1) si cel mai important. PENTRU MULTE APLICATII MOCA.
2) pentru nu stiu ce tweaking de intefata sau folosire de aplicatii care nu sunt aprobate pe App Store (obiceiuri care vin din lumea windows). Eu sunt dispus sa pariez ca multi utilizatori de iPhone jailbreakuit care au facut-o pentru astea 2 motive in principal, si care au si Mac-uri, au aceleasi obiceiuri si pe Mac (multe modificari de interfata si de OS, poate chiar hackintoshiuri prin casa, si in general applicatii piratate la greu) ceea ce = lipsa de respect fata de Apple si fata de programatori si chiar de alti utilizatori care platesc pentru ele.
Va spun eu de ce majoritatea (atentie nu toti) isi fac jailbreak:
1) si cel mai important. PENTRU MULTE APLICATII MOCA.
2) pentru nu stiu ce tweaking de intefata sau folosire de aplicatii care nu sunt aprobate pe App Store (obiceiuri care vin din lumea windows). Eu sunt dispus sa pariez ca multi utilizatori de iPhone jailbreakuit care au facut-o pentru astea 2 motive in principal, si care au si Mac-uri, au aceleasi obiceiuri si pe Mac (multe modificari de interfata si de OS, poate chiar hackintoshiuri prin casa, si in general applicatii piratate la greu) ceea ce = lipsa de respect fata de Apple si fata de programatori si chiar de alti utilizatori care platesc pentru ele.
Fa, totusi, un efort, si trage o linie intre jailbreak si posibilitatea de a lua aplicatii gratuite. Sunt lucruri diferite totusi…
“Nu stiu ce tweakuri de interfata” se aprobe de Apple, nu din Appstore, ca sa stim despre ce vorbim…
Explica-mi, te rog, care este problema daca eu aleg sa imi adaug la masina senzori de parcare dupa ce o cumpar? Cam asa se pune problema si cu jailbreakul, sa stii (imho, of course).
Eu faceam JB pt unlock k aveam iPhone-ul luat din state. Recent renuntasem la JB cand am luat 4S-ul de la Orange, dupa care am facut de curand JB, dar realizez ca nu am nevoie de el. Singura aplicatie pt care merita sa faci JB este iGo in tara si TomTom in afara.
In calatorii am folosit f mult gps si as fi cheltuit cam 300€ pe TomTom South America, Asia, Europe, plus iGo Europe(Romania)?
Acum, abia astept sa scap de JB in sensul sa apara 5.1 ca sa pot folosi 4S-ul ca SI telefon eventual, acum fiind imposibil sa efectuez sau sa primesc un telefon…that’s right folks INVALID F*****G SIM.
Atata timp cat am JB pe iPad (care chiar e util), mi se pare inutil JB si pe iPhone, in afara de cazul in care am nevoie de GPS.