2 din 3
2
Apple addicted?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Steji - 04 Decembrie 2006 08:15 AM

He, he, he… Ce bun esti tu la calcule pe hartie… grin

Evident, nu pe hîrtie lucrăm. Altfel, nu-ți face gînduri, și am făcut lucruri d-astea, dar dup-aia e greu să-i dezveți că nu așa e ritmul normal.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06
Cattus Thraex - 04 Decembrie 2006 08:06 AM

Concluzia șefului este una singură: ritmul normal de lucru al acestui băiat este de 650 pagini/weekend, deci de luni pînă vineri poate face 650 x 2/3 = 1300–1950 pagini lejer. Deci, dacă vrea salariu mai mare, 2000 pagini/săptămînă, altfel afară cu el.

Şeful e un dobitoc. A priceput că a greşit din următorul calcul: băiatul ăsta mi-a făcut “ş” cărţi în “ţ” luni, cap-coadă; de când a plecat am reuşit să fac doar o carte în doi ani şi am dat de două ori mai mult. Şi parcă n-arată aşa de bine ca înainte…

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Tell me about it! Prostul de mne l-a crezut anu’ trecut cand mi-a plans pe umar ca-i trebuie repede, ca nu mai intra in tipar si alte d-aldestea. Urmarea? Acum mi-a replicat cum ca anu’ trecut nu mi-au trebuit decat 4 zile sa-i fac cartea, anu’ asta de ce imi trebuie o saptamana? No comment.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

O singură soluţie: dacă ţi-ai făcut vechime destulă, pleacă de acolo. Sau povesteşte-i de noua ofertă.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Steji - 04 Decembrie 2006 08:43 AM

Tell me about it! Prostul de mne l-a crezut anu’ trecut cand mi-a plans pe umar ca-i trebuie repede, ca nu mai intra in tipar si alte d-aldestea. Urmarea? Acum mi-a replicat cum ca anu’ trecut nu mi-au trebuit decat 4 zile sa-i fac cartea, anu’ asta de ce imi trebuie o saptamana? No comment.

1. Șefii nu sînt niciodată dobitoci.
2. Șefii au totdeauna dreptate.
3. Șefii judecă după ce știi să faci, mai ales dacă dau bani puțini. Cu cît le ceri mai puțin, cu atît sînt mai bucuroși. Dacă i-ai învățat cu muncă bună și cu pretenții mici, cu atît mai bine. Nu sînt rare cazurile cînd companii, mai mari sau mai mici, angajează „de probă” tineri talentați pe bani puțini, îi pun la munci grele, după care îi dau afară.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ne, ne, ne… Stati asa ca discutia ia o alta turnura… In primul rand, aici nu e vorba de seful meu, ci de un client din contractele mele de freelancer. Cat despre seful meu, numa’ de bine (si vorbesc serios). Pai care sef iti da iMac-ul acasa ca sa mai faci si tu o lucrare? Multi nici nu concep sa vi la servici in week-end ca sa mai faci cate ceva, d-apoi sa-ti dea calculator de 60 mil. acasa.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
voll - 04 Decembrie 2006 08:49 AM

O singură soluţie: dacă ţi-ai făcut vechime destulă, pleacă de acolo. Sau povesteşte-i de noua ofertă.

Am incercat, da nu m-a lasat sufletu’.
@ Mac®: Sa sti ca m-am bucurat intr-un fel ca n-am primit nici un tel.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Cattus Thraex - 04 Decembrie 2006 08:52 AM
Steji - 04 Decembrie 2006 08:43 AM

1. Șefii nu sînt niciodată dobitoci.
2. Șefii au totdeauna dreptate.
3. Șefii judecă după ce știi să faci, mai ales dacă dau bani puțini. Cu cît le ceri mai puțin, cu atît sînt mai bucuroși. Dacă i-ai învățat cu muncă bună și cu pretenții mici, cu atît mai bine. Nu sînt rare cazurile cînd companii, mai mari sau mai mici, angajează „de probă” tineri talentați pe bani puțini, îi pun la munci grele, după care îi dau afară.

4. Şefii aşteaptă să le fii recunoscători că îşi bat joc de tine.
5. Şefii te suspectează mereu că le iei banii prea uşor (“stă în birou, bate nişte clape”), de aia consideră că e de datoria lor să te încarce cu a heavier workload. Aaa, şi le face plăcere să te preseze!
6. Şefii consideră că frumosul, simplitatea, inspirația sunt nişte pretexte ca să le mai smulgi nişte bani.
7. Şefilor le place la nebunie să se îngraşe din carnea fomiştilor.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Steji - 04 Decembrie 2006 08:59 AM

Ne, ne, ne… Stati asa ca discutia ia o alta turnura… In primul rand, aici nu e vorba de seful meu, ci de un client din contractele mele de freelancer. Cat despre seful meu, numa’ de bine (si vorbesc serios). Pai care sef iti da iMac-ul acasa ca sa mai faci si tu o lucrare? Multi nici nu concep sa vi la servici in week-end ca sa mai faci cate ceva, d-apoi sa-ti dea calculator de 60 mil. acasa.

Cine-i şeful ăsta, că vreau să mă înfieze şi pe mine smile
Mie au vrut să-mi ia din banii cu care mă plăteau chirie pentru utilizarea calculatorului pe care le-am lucrat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ete-l si pe sefu’ (cel mai din drepata), pe cand primea Diploma pt. locul 9 in topul firmelor de media din sect. 1.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Shucara barba are gagiul !!!

Si ca sa revin la Mace. Avand ceva mai mult timp in weekendul asta prelungit, m-a mancat undeva prin DOS si m-am apucat sa fac eu curat pe windoza. Ma “obsedau” niste inregistrari prin registry ... buun. Ma apuc sa curat “de mana”. Am facut eu ceva dar tot nemultumit eram de parca bagasem praful sub covor. Mai ramaneau ceva inregistrari de la un EX- Symantec Ghost. (Tare invazive la instalare mai sunt aplicatiile Symantec) Ma apuc sa curat si cu un utilitar de care sunt destul de multumit ( JV 16 Tools ). Evident ca de cand il folosesc (3-4 ani) nu am avut probleme si deci nu am facut back-up la registry. Curatz cu setari avansate acele mezerii Symantec ramase. Restartez ... si ... surprizaaaa. Nu mai booteaza windoza. Imi sugereaza sa dau repair de pe CD-ul XP. Incerc ... evident ca nu a mers. Asta e. Trebuie sa reinstall.

So ... dragi pretini ... buy a mac ! (or stole it !) wink

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

mie-mi pare rau ca nu ti-am dat io telefonu ala…. red face

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Cunosc treaba asta si eu. Nu-mi place sa muncesc zi si noapte, dar, cum stiu 5 programe (QXP+PS+Freehand+Illustrator+Fontographer) si ma descurc in InDesign, pierd cel putin doua nopti pe saptamina. La inceput imi placea sa rezolv problemele, acum am abosit. Sefii au inteles ca totul se poate. Dar ce e prea mult strica. Saptamina trecuta, cind trebuia sa viu si io la Salamandra, am avut si Catavencu, si Idei in Dialog, si Agenda trustului. Am dormit 18 ore in patru zile. Am fost nauc pina vineri. Ma uit cu invidie la alti angajati care stiu “decit” Corel si o duc bine merci!

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
MaC® - 04 Decembrie 2006 12:28 PM

mie-mi pare rau ca nu ti-am dat io telefonu ala…. red face

Mda… Nu asta era kestia. Atunci m-am ofuscat un pic (max. 5 min.), dar dupa ce-a trecut juma’ de ora si-am vazut ca nu suna nimeni (nici ei, nici madama aia), am realizat ca numai eu am fost de vina. Si-atunci m-am bucurat. Daca faceam pasu’ si vedeam unde a ajuns firma acum, sigur ma zgariam pe ochi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Calul care trage mai tare e biciuit mai des.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

2 din 3
2