Întrebare automatic downloads
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 29.12.08

Am descărcat astăzi o carte pe macbook, din iTunes books, for free. Cartea apare în secțiunea books (iTunes) și la secțiunea purchased.
Din ce am înțeles eu, prin automatic downloads, cartea ar trebui să îmi apară și pe iPhone, în iBooks, through the iCloud.
Nu apare.
Am activate, în settings, automatic downloads atât pentru iPhone cât și pentru macbook pentru apps și books.
Am conectat telefonul la macbook și am făcut un sync, dar fără nici un rezultat. La sync la books îmi apare “sync selected books”, dar cartea pe care am descărcat-o astăzi nu e acolo.
Cum să fac să îmi tranfer cartea și pe iPhone, ca să o pot deschide cu iBooks???

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Nu cumva e o carte de asta interactivă care vrea iOS 5 și ultima versiune de iBooks și tu nu le ai pe iPhone ?
Sau un “textbook” din astea lansate acum care “merg” doar pe iPad ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Cartea e interactivă, e ceva cu “Life on earth” multitouch book. Am descărcat-o din curiozitate, mai ales că era free.
Acuma eu nu am iPad, dar iPhone-ul e updatat la zi, iar iBooks, la fel, ultima versiune de la education event.
Să nu se poată vizualiza decât pe iPad?!
Problema mea e de ce nu apare pe iPhone, dacă ea apare pe mac la “books” și la “purchased” când deschid iTunes-ul de pe mac?
În urmă cu câteva săptămâni am mai descărcat pe iPhone un sample cu cartea despre Steve a lui Isaacson, nici ăla nu apare la “books” când conectez iPhone-ul la mac pentru sync, deși îl am pe iPhone în iBooks.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

http://itunes.apple.com/ro/book/e.o.-wilsons-life-on-earth/id494050258?mt=11

Requirements:This book can only be viewed using iBooks 2 on an iPad. iOS 5 is required.

Sample-ul e sample, nu e purchased, nu se downloadează automat peste tot.

Incearcă cu o carte normală gratuită:
http://itunes.apple.com/ro/book/basme-romanesti-romanian/id488534158?mt=11

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Ai dreptate!
Am descărcat acuma o carte normală, și a apărut imediat și în iBooks, pe iPhone.
Înseamnă că aceste chestii noi interactive sunt vizionabile doar pe iPad? O să ne cumpărăm și un iPad!!!
O să o șterg atunci de pe macbook, dacă nu o pot vedea pe iPhone!
Mulțumesc pentru ajutor, mă cam enerva chestia asta.