RSS nefunctional
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

folosesc firefox cu un skin asemanator cu safari + google browser sync. pana azi a fost ok rss pt forumul macuser. dupa cum se poate vedea in atasamente, rss pt hotnews.ro e ok dar pt forumul nostru nu prea e ok. wtf???

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

offtopic : vreau si eu un skin de Safari pt Firefox, de unde ? Merci

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Mie-mi merge RSS-ul, dar folosesc NetNewsWire.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

acum se pare ca e ok. silvestro, vezi in poze. te duci la tools, alegi add-ons apoi in dreapta-jos ai “get themes” .... thema mea se numeste GrApple (Eos Pro)

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Am mai zis, RSS-ul de pe forum este cel puţin curios ca implementare, eu nici nu-l folosesc.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucalești
Macuser din: 28.01.07

(Readucere subiect la viata)

Si mie mi se pare ca merge ..., aadica nu merge bine. Eu l-as folosi pentru navigarea in forum, foarte util. Macar unul din ele (rssu’ sau atomu’). Crede cineva ca s-ar putea sa-l facem sa mearga corect? Mai doreste cineva aceasta functionalitate?

Semnătură 

MacBook Alb, Core 2 Duo 2GHz, 1G RAM (acu’ are o juma de cana de cafea in el)
Ducati Monster 600 (bestial)

Curat murdar!!! Toate

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Din ce am inteles, RSSul e implementat aiurea in ExpressionEngine. Deci nu depinde de noi. Poate s-o remedia in vreo versiune ulterioara.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucalești
Macuser din: 28.01.07

Aha. Asta e, ne descurcam si cu bolduitele smile.

Semnătură 

MacBook Alb, Core 2 Duo 2GHz, 1G RAM (acu’ are o juma de cana de cafea in el)
Ducati Monster 600 (bestial)

Curat murdar!!! Toate

‹‹ Edit Avatar ERROR!!!      Format data ››