Probleme update iphone 4
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.02.11

Dupa cum spun si in titl, am un amic cu un Iphone 4, cu soft 4.2.1 fara jailbreack, si aseara am incercat sa il updatez la ios 5.0.1, dar mia dat urmatoarea eroare care e atasata. Cum as putea rezolva problema.
Multumesc anticipat.

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
iPhone 4 neverlocked
iPhone 5 neverlocked
iPhone 6 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Sigur esti conectat la net?

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
trusk - 25 Ianuarie 2012 12:56 PM

Sigur esti conectat la net?

Da eram conectat la net ca isi facea download, si dupa ce se termina imi aparea mesaju’ acesta.

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
iPhone 4 neverlocked
iPhone 5 neverlocked
iPhone 6 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.03.11

poate ai folosit programe de jailbreak care ti-au schimbat hosts-ul din windows sa nu comunici cu apple sau incearca sa-l updatezi de pe un alt pc

Semnătură 

iPhone 4 32GB (iOS 5.1)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Creep - 25 Ianuarie 2012 02:07 PM

poate ai folosit programe de jailbreak care ti-au schimbat hosts-ul din windows sa nu comunici cu apple sau incearca sa-l updatezi de pe un alt pc[/qu
Pe acel telefon nu a fost facut jailbreack niciodata, cum a fost luat de la vodafone cu softul 4.2.1 acuma jumate de asa nu sa umblat la el. Am sa incerc sa ii fac treaba asta de pe un alt calculator, dar totusi nu inteleg de la ce apare eroare aia.

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
iPhone 4 neverlocked
iPhone 5 neverlocked
iPhone 6 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Eroarea aceea apare pentru ca iTunes nu reuseste sa downloadeze complet ipsw-ul. Descarca firmware-ul de pe http://getios.com dupa care intra in iTunes (telefonul sa fie conectat la PC) si dai click pe restore tinand apasata tasa shift. O sa apara in care o sa te puna sa selectezi firmware-ul pe care l-ai selectat. Dai ok si o sa inceapa update-ul. Procedura asta nu modifica in nici un fel softul telefonului (ipsw-ul descarcat este neatins, descarcat direct de pe serverele Apple), este aceeasi treaba ca si cum ai da restore/update direct (se pare ca tu nu poti din cauza acelei erori).
Succes.