Bing nu merge la fel de bine ca google ? acum cativa ani auzisem de un motor romanesc parca, numele era ceva de genul yazoo, nu mai stiu exact, ca nu am mai dat de el pe net acum.
Mda. Totuşi am şters…
RIP
Într-un fel, cu o vorbă proastă, tot răul spre bine: ne vom întîlni mai des, vom schimba impresii la cald, vom reînvăţa prietenia directă!
Jos prietenia virtuală!
Ce-i aia? Cum adică dom-le, prietenia directă nu e aia de pe feisbuc, messenger și haifaiv? Wtf??
Adevărul e că tinerii din ziua de azi nu mai știu cum era în anii premergători popularizării Internetului.
Referitor la protestul anti-ACTA: cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Am văzut că Ponta a criticat semnarea pe ascuns a tratatului, noul ministru al comunicațiilor a recunoscut că sunt prevederi în tratat care ridică probleme. Trebuie să fim vocali să înțeleagă clasa politică despre ce este vorba cu adevărat.
dacule…. of…
noi n-avem
pt că e emblematică o zicală: “capu plecat sabia nu-l taie”
istoria se repeta, ultima data am pierdut o bucata din Moldova.
A fost cineva la universitatii ieri ?
Eu am ajuns pe la 19:30, a fost frumos.
Nu ma asteptam sa iasa romanii in strada. Ma asteptam totusi sa se zica ceva pe la TV/ site-uri de stiri. La ora 18.30 singurele stiri legate de ANTI-ACTA erau cele legate de SOFIA.
Pot intelege de ce lumea nu scandeaza la -13 grade ( atat era aseara) insa nu pot gasi un motiv ortodox pentru care nu s-a mediatizat un protest de peste 300 de persoane.