never mind, am gasit, am downloadat, am jucat… mari imbunatatiri fata de aoe 2 nu sunt in afara de grafica si efectele mai “elevate” insa mi-a placut sa-l joc. am sa vad daca pot “cumpara” versiunea full de undeva (cred ca am vazut-o deja pe oarece raft) si eventual jucam intr-un weekend in retea. se poate? bineinteles, ruleaza flawless pe mac :D!
dudes. am terminat de “cumparat” jocul. mult a mai durat tranzactia asta online hahaha . mai trebuie ars si instalat. eventual postati un ghid despre cum se joaca online cu alti mac-isti si jucam maine ca acuma ma duc sa dorm.
Trebuie sa mai descarci GameRanger (gratuit) si sa iti faci cont. El o sa iti detecteze automat AOE 3 si o sa te poti juca online. Poate facem niste jocuri zilele astea. Nu uita sa pui 1.0.2
ok fratilor, am ceva timp liber (cateva ore) si nimic de facut. aveti chef de un aoe? daca da, dati un reply aici si intram. am aoe 1.02 fara crack (ca doar e “cumparat, ce naiba :D) cu dvd-ul in unitate si gameranger 4.6 deci ar trebui sa mearga. haidati fratilor :D!