Cand o sami iau un mac personal care ii mai convenabil - ca mie imi place si sa fie portabil , sa pot sta in pat , sa il duc in bucatarie in timp ce mananc .. cel desktop este bun ca ma pot uita la filme ( fiind pe birou ) si patu ii la 1 metru de el ( si mai multe chestii ) ...Amandoua imi plac :| . daca as avea bani mias lua amandoua ( dar asta este ,cand o sa fiu pe banii mei , o sa imi cumpar )
simplu: iti iei un MacBook Alb 2.0GHz Intel Core 2 Duo + un monitor de 20’’ sau de cat vrei. cand te uiti la filme conectezi monitorul iar cand vrei sa te duci la bucatarie sa o ajuti pe mama sa faca un gulas, iei macbook-ul cu tine si vb pe messenger cu iubita ta. eventual te dai si pe webcam sa vada ce priceput esti la gatit.
cu banii de pe un Flat Panel dinala LCD - cumpar un imac dar pe mine ma intereseaza grafica - ca macbook-ul are intel gma 950 - nu ma stiu la asta (dar cred ca nu ii asa de buna) nu mai bine merita un Ati radeon x1600 256mb pe imac ?
dar totusi nu ii fain sa stai cu laptopu in brate in pat cand esti racit ? sa nu te mai ridici sa stai in frig langa birouu langa imac ? .. dar totusi iMac rupe
iau putere - ca sa tina mai mult..si asa si iMacu il pot duce portabil .. este geanta speciala si pentru el ...il duc la scoala…(pentru ceva festivitate de exemplu sau la ceva chef - pun muzica de pe el .. mai cool ...
EDIT
am decis .. o sa le spun la parinti sami ia iMac ..cand o sa fiu pe banii mei o sa am de amandoua ...probabil ca mai sunt si altii de pe forum care au asa .. un portabil si un desktop ..nu ?
Altero, ma gandeam ca eu sunt cu mot ca la 21 de ani am MacBook Pro…dar el? Si vrea sa le mai duca si la scoala la un chef. Buretzel nu te sfatuiesc. Ti-l fac aia praf pe acolo…
iau putere - ca sa tina mai mult..si asa si iMacu il pot duce portabil .. este geanta speciala si pentru el ...il duc la scoala…(pentru ceva festivitate de exemplu sau la ceva chef - pun muzica de pe el .. mai cool ...
EDIT
am decis .. o sa le spun la parinti sami ia iMac ..cand o sa fiu pe banii mei o sa am de amandoua ...probabil ca mai sunt si altii de pe forum care au asa .. un portabil si un desktop ..nu ?
Da, Buretzel, cele mai ieftine calculatoare sînt cele cumpărate de părinți. Cele cumpărate din buzunarul propriu se aleg cu mult mai multă grijă, chiar dacă sînt la mîna a doua.
Domnilor, se schimba lumea… Am si eu doua. Dar primul a fost un iMac la mina a doua, luat in 2002, cu 300 de dolari.
Eu cred ca evoluam mai repede decit ne place sa credem. Daca mi-ar fi spus cineva acum sase ani ca o sa-mi iau casa, masina si doua calculatoare la prima mina, i-as fi ris in fata si l-as fi trimis la culcare!
Si tu Cattus, ai vazut multe. Nu stiu, e ceva in aer… sau numai pentru noi, macuserii?
V-am mai spus ca ne inmultim de groaza! Prin diviziune? Prin sciziparitate? Sau prin înmugurire? Poate prin bureţire!
Domnilor, se schimba lumea… Am si eu doua. Dar primul a fost un iMac la mina a doua, luat in 2002, cu 300 de dolari.
Eu cred ca evoluam mai repede decit ne place sa credem. Daca mi-ar fi spus cineva acum sase ani ca o sa-mi iau casa, masina si doua calculatoare la prima mina, i-as fi ris in fata si l-as fi trimis la culcare!
TROTINÉTĂ, trotinete, s.f. Mic vehicul pentru copii, compus dintr-o scândură dreptunghiulară montată pe două roţi şi articulată cu o bară perpendiculară pe ea, servind ca bară de direcţie, şi care se pune în mişcare prin împingerea cu un picior. – Din fr. trottinette. )